Zodyağın En Asi Kadınları “Kindar Akrepler” Kimdir? 2022
  • 04 Ağustos 2022
  • 176

Akrep burcu, astrolojinin göz bebeği burçlarından  birtanesidir. 24 Ekim ve 23 Kasım tarihlerini kapsar. Zodyağın en karanlık kişileridir. Peki Akrep kadını neden tehlikelidir?

Akrep burcu kadınlarının sezgileri çok kuvvetlidir ve asla hislerinde yanılmazlar. Aslında bir Akrep kadınıyla beraberlik çok mutlu ve güzel olabilir ama asla şeytana uyup onları aldatmayın. Son derece zeki Akrep kadını bunu hemen farkeder ve tüm zehrini size akıtır. Siz siz olun onlara bunu asla yapmayın. Esrarengiz Akrep kadını dedektiflik işlerinde oldukça iyidir. Eğer erkeğinin ilgi odağından çıktığını anlarsa son derece kindar bir kişiye dönüşebilir. Gizli saklı olayları ortaya çıkarırken aldığı keyife de değmeyin gitsin. Hayatları zordur Akreplerin. Onlar bu dünyaya değişmeye, yok olup yeniden ayağa kalkmaya gelmişlerdir. Hep zor olanı tercih  ederler, zor olan herşeyle mücadele etmekte üstlerine yoktur. Gizemli bakışları mıknatıs gibi çeker diğerlerini ve gözler hep onların üstündedir. Mücadele etmekten yorulmayan, küllerinden doğan tek burçtur. Güzel gözlüdür Akrep kadınları. Aslında  sakin görünebilirler ve güvenilirdirler ama yalana asla tahammül edemezler. Siz siz olun zodyağın en asi kızlarına karşı dürüst olun!

Akıllı ve hırslı Akrep kadını her zaman tuttuğunu koparır ve asla söz verdiği kimseyi yarı yolda bırakmaz. Ama hep sadakatle, güvenle, yalancılıkla sınanır. Gözü kara Akrepler savaşçı ruhlarıyla kanlarının son damlasına kadar savaşırlar. İnanılmaz güzel dostlukları vardır. Onlar gibi dost bulamazsınız. Siz siz olun bu asi kızları sınamayın! Aksi halde Akrepler sizin için intikam yemini edebilirler.

Sevgiyle  Kalın.

Astrolog Veronika

 

 

 

 

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/zodyagin-en-asi-kadinlari-kindar-akrepler-kimdir

Bu içeriği paylaş