Melek sayısı 2222’nin ardındaki şaşırtıcı gerçeği biliyor musunuz? 2020
  • 09 Ocak 2021
  • 7346

Neden 2 sayısını görüp durduğunuzu merak ediyor musunuz?

Veyahut belki de baktığınız her yerde 22, 222 ve 2222 sayısını görüp duruyorsunuz.

Bu sayılar araç plakalarında, lokanta fişlerinde veyahut telefonunuzdaki saate ne vakit baksanız karşınıza mı çıkıyor?

Melek sayıları ve Numeroloji

Numerologlar, sayıların saf enerjinin taşıyıcıları olduklarını ve arketipsel ve spiritüel bilgelik hazinesi barındırdığını kadim zamanlardan beri biliyorlar. Bu bilgelik, zaman ve mekanı kesiştiren ve tüm insanlık için geçerli olan bilgeliktir. Ve şimdi, hızla değişen zamanımızda Numeroloji’nin barındırdığı bilginin her zamankinden daha kaçınılmaz olduğunu görüyoruz. Bu ise Melek Sayılarının son senelerde neden daha yaygın bir şekilde görüldüğünü izah ediyor.

Neden bu sayılara melek sayıları tecrübe ediyor?

Melekler, Yaratıcı’nın (ya da Yaradan, Tanrıça, Evren, hangi kelimeyi kullanmak isterseniz) habercileridir. Başka bir deyişle bu sayı kodları göründüklerinde aslında mukaddes işaretlerdir.

222 veya 11:11 gibi sayı dizileri dikkatinizi çekmek üzere tasarlanmışlardır! Aslında bu sayılar matrisin gücünü kırmaya, dikkatinizi şu ana çekmeye ve inandırılmaya çalışıldığımız hayatın düzmeceliğinden uzaklaşarak şuurlu farkındalığınıza geçmeye yöneliktir.

Sayılar, her yerdedir. Yolumuza bol miktarda saçılmışlardır (telefonunuzu günde kaç kez kontrol ediyorsunuz?!). Başka bir deyişle Meleklerin ve Kılavuz Ruhların, dikkatinizi çekmesi için özenle tasarlanmış sayıları dizi veyahut seriler olarak şekillendirmeleri çok zor bir iş değildir.

Bunu düşünün.

Şu anda yapmanız şart olan şey, bunların ne mana dile getirdiklerini çözmektir.

Melek sayısı 2’nin manası nedir?

Numerolojide 2, dişin sayıların ilkidir; anne arketipinin frekansına sahiptir. Çok kuvvetli besleyici ve hassas olan enerjiler içerir ve işbirliği, anlayış ve uyum için duyulan ihtiyacı temsil eder. 

Özünde bu sayı tek başına var olamaz. 1 sayısı (yeni başlangıçların kıvılcımı) olmadan dişil eksiktir (ve 2 olmadan 1 de netlikle eksiktir). ÖYLEYSE Melek Sayısı 2, tamamiyle bir beraberlik yolunda yürümek, bir araya gelmek ve ortaklık sayesinde hayat emelinizi bulmakla alakalıdır. Buradaki Melek iletisi, hayatınızın bu döneminde başkalarının enerjisine ihtiyacınız (ve bundan büyük bir yarar sağlarsınız olduğudur. ÖYLEYSE dinleyin!

Çevrenizde tekrar eden 2 sayısı görüyorsanız Melekler sizi duyarlı ve bonkör olmaya çağrı ediyor ve becerilerinizi dünyaya getirmeniz için onaylıyordur! Sıkı çalışmanız karşılığını veriyor, şimdi tam vakiti! Ancak derinlerde gömülü olan ileti paylaşmak, işbirliği yapmak ve dışarıdan gelecek yardım ve kılavuzluğa açık olmaktır.

2 numara ayrı olarak akılalmaz derecede kuvvetli bir sezgi ve iç görünün titreşim frekansına sahiptir. Psişik olarak farkındalığı en yüksek sayılardan biridir ve genelde yukarıdan genel iletiler ve ilahi kılavuzluk için bir geçit olarak görünür; bu yüzden uyum sağlayın!

Sezginize güvenin ve yavaş bir şekilde hareket edin. Kendinize ve buradaki görevinize inanın; buna oldukça ihtiyaç duyuluyor.

Melek Sayılarının tümü yukarıdan gelen dualar gibidir; İlahi olandan gelen alaka ve niyet talepleridir. Melek Sayılarının manalarını açıkça açıklamaya başlayan ilk insanlardan bir tanesi Doreen Virtue olmuştu. Ancak artık siz de temel numerolojiye eğileceğiniz için kendiniz de açıklama yapabilirsiniz.

Hem de pek çok insan sayı kalıplarını, Kılavuz Ruhlar ve Savunucu Melekleriyle iletişim kurmak için düzenli olarak kullanmaktadır. Bu bu arada sizin de yapmayı öğrenebileceğiniz bir şeydir.

Melek sayısı 22’nin anlamı nedir?

Numerolojide 22, çok iyi öngörü niteliklerinin yanı sıra 4 sayısından (2+2=4) gelen pratik ve temelli bir dürtü içermektedir. Bu yüzden melek sayısı 22’yi gördüğünüz zaman Kılavuz Ruhlarınız sizi tezahür gücünüzü bir sonraki düzeye yükseltmeniz için cesaretlendirmektedir! 4 sayısı aynı zamanda ananesel olarak Yükselmiş Üstatlar ile ilişkilendirilen “talihli sayı”dır. Bu yüzden şu anda sizi çevrelemekte olan güçlü destek pozitif istikamette doğaüstüdür!

Dünyada iz bırakmak çok korkutucu bir şey olabilir. Sıradan, günlük yaşamınızın konfor alanından dışarı ilk cesaretli adımı atmak ve aslında kalbinizin şarkı söylemesini sağlayacak şeyi YAPMAK! Ancak arzunuzu, niyetinizi, düşüncenizi veyahut hayalinizi dünyaya getirmeden Üstat Sayı 22’nin titreşimi (numerolojide usta yapıcı olarak bilinir) gerçekleştirilemez!

Kaderiniz, yolunuzun dışındaki alemlere doğru yönelme rizikosu oluşturmaktadır.

ÖYLEYSE bu sayı sizin için ortaya çıkıyorsa niyetinizi serbest bırakmalı ve onu dışsallaştırarak büyük ve geniş dünyadaki varlığını beslemeye başlama vaktiniz gelmiştir. Melek sayısı 22, size o telefon müzakeresini yapmanızı, e-postayı yazmanızı ve arzunuzu gerçekliğe dönüştürecek olan esin verici eylemi gerçekleştirmenizi söylemek için buradadır!

Kendinize, içgüdülerinize ve kalbinizin ön görülerine güvenin. Melek sayısı 22’yi görmek, ehemmiyetli fikrinizi alarak onu gerçekliğiniz haline getirme zamanınızın geldiğinin güçlü bir işaretidir!

Sayılar, size halihazırda doğru istikameti göstermektedir; biraz daha derine inmek ve ihtiyacınız olan kılavuzluk için onların bilgeliğini kullanmak için gereken zamanın geldi.

Melek sayısı 222’nin anlamı nedir?

222 sayısını görüyorsanız, kendinize gelip dikkatinizi vermeniz gerekir: Evren, Başmelekler aracılığıyla dikkatinizi çekmeye çalışıyor! Bu, hayallerinizi inşa faktörüz ve beslemeniz gerektiğinin güçlü bir işaretidir!

Melek sayısı 222 çoklukla kuşkular, kaygılar ve korkular aklınıza girmeye başladığında ve yapmanız gereken işi yapmaktan kaçındığınızda ortaya çıkar. Öyleyse kendinize güvenmeyi deneyin: Sezginize ve yaratıcı gücünüze inanın; bu şekilde dünyadaki inanılmaz değişim için bir katalizör haline geleceksiniz. 222 sayısını gördüğünüz zaman melekler size derine inmenizi ve içinizde bulunan güveni çağırmanızı söyler, zira gemiyi yöneten sizsiniz ve sizden isteyen işi başka kimse yapamaz.

222 sayısının bir uyanma çağrısı olduğundan eminseniz bu vaziyeti kaçırmayın.

Rakamları topladığımızda 222 sayısı, oldukça yaratıcı ve besleyici bir başka sayı olan 6 sayısını (2+2 +2=6) oluşturur; bu yüzden bu sayıyı, kendinize içten bir şekilde bakmak için meleksel bir anımsatma olarak görün. 222 sayısı, kendi büyütücü anneniz olma ve öncelikli olarak kendinize ve kendi arzularınıza bakma ve onları geliştirme vakiti olduğunun iletinini da getirebilir. Başka bir deyişle şayet odak noktanız başka bir yere çekiliyorsa ve enerjiniz şu anda dağılmışsa, şimdi hepsini tekrar merkeze çekmeniz isteniyor. Savunucu Melekleriniz bunu yapmanız için size kılavuzluk ediyor ve sizi destekliyor; zira sadece bu içsel güç ve sükun sayesinde çalışmanızı dünyaya sahiden gösterebilirsiniz.

Melek sayısı 222’yi görmek, kuvvetli bir savunma işaretidir. Özen gösteriliyor ve seviliyorsunuz, bu yüzden korkmayın: Buraya yapmak için geldiğiniz işi yapın. Savunucu Meleğiniz yakında, bu yüzden onu derinlemesine dinlemenizin vakiti.

Melek sayısı 2222’nin anlamı nedir?

2222 Numarasını görmek, çok güçlü bir spiritüel alamettir.

2222; ilahi eril ve ilahi dişil ilkelerin enerjilerini içeren, balans ve uyumu teşvik eden bir sayıdır. Bu sayıyı görüyorsanız, doğru yolda olduğunuz mesajını alıyorsunuz; bu yüzden zorla yaratmak yerine güzellikle ve özenle yaratın.

2222 sayısının rakamlarını topladığımızda muazzam güç ve zenginlik olarak kabul edilen 8’in (2+2+2+2=8) frekansı ortaya çıkar. Şu anda bu potansiyele sahipsiniz; mucizeler sizin olabilir! Fakat yolunuz, 2’nin duyarlılığı ve işbirliğinden geçmelidir.

Sezginize güvenin ve üzerinde olduğunuz pozitif yolda ilerlemeye devam edin. Bu, doğru olan yoldur.

Dünyada iz bırakmaktan korkmayın; çünkü yalnızca insan yolculuğumuzun gerçekleşmesi ve tezahür ettirilmesi yoluyla spititüel derslerimizi öğreniriz. Düalitenin olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve iki sayısı bunu yansıtarak bizi, onu sonuna kadar yaşamaya teşvik ediyor.

Savunucu Melekleriniz, şu anda ilahi istikametten desteklendiğinizi bilmenizi istiyor. Yaratılışınızın, Toprak Ana’nın bir uzantısı olduğunu unutmayın; bu nedenle onunla paylaşım ve işbirliği içinde çalışın.

Melek sayısı 2222’yi görmek, güçlü bir cesaretlendirme ve onaylama işaretidir. Genel resmin ne içerdiğini bilmenize gerek yok; her adımı size izah ettiği gibi izlediğinizde dünyaya büyük bir katkıda bulunacaksınız.

Bu içeriği paylaş