Renkli Giyinmek İsteyen Damatlar için En İyi 10 Damatlık Önerisi 2022
  • 08 Haziran 2022
  • 202

Düğünle ilgili çoğu işle damatlar uğraşmayı sevmediği için genelde gelinler uğraşıyor olsa da damatlık seçme konusuna erkeklerin özen göstermesi gerekir. Hayatınızdaki en özel ve en güzel gün için müstakbel eşinizin yanında şık ve yakışıklı görünmek için düğünden en az 2-3 ay önce damatlığınızı hazır etmelisiniz.

Düğünlerde genelde siyah damatlık tercih edilse de damatlığınıza kendinizden bir şeyler katmak isterseniz, renkli smokinler tercih edebilirsiniz. Siyahtan farklı bir renk seçtiğinizde hem ortamın daha eğlenceli görünmesini hem de daha ilgi çekici görünmeyi sağlayabilirsiniz.

Lacivert, beyaz, mavi ve yeşil gibi siyahtan farklı renklerde damatlıklar tercih ettikten sonra görünümünüzü tamamlamak için klasik siyah ayakkabılar tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra düğünün konseptine göre şık bir papyon ya da kravatla düğün geceniz için hazır olabilirsiniz.

Siyah takım istemeyen damatlar için seçtiğimiz en güzel 10 damatlık önerisine aşağıda göz atabilir ve kendi zevkinize en uygun olanını seçebilirsiniz.

1.Kiğılı Erkek Mono Yaka Desenli Smokin / Damatlık

Damatlık için siyahtan sonra en çok tercih edilen renklerin başında gelen lacivert renkte bir damatlık arıyorsanız, Kiğılı’nın bu damatlığına şans verebilirsiniz. Kısa etek boyu, kısa kol boyu ve floransa drop (0 drop) kalıplarına sahip slim fit damatlığı hayatınızın en özel ve en güzel gecesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Üstelik internetten sipariş verdiğiniz Kiğılı ürünlerinde paça boyu ve kol boyu tadilatını ücretsiz bir şekilde yaptırabileceğiniz için damatlığın üzerinize olmaması sorunu da ortadan kalkmış olacak.

 

 

2.Terzi Adem İtalyan Kesim Ceket Yelek Pantolon Lacivert Damatlık Set 

Lacivert damatlıklardan devam edecek olursak Terzi Adem İtalyan Kesim damatlık setinin beğenilen takımlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. İçerisinde ceket, yelek, pantolon, ayakkabı, gömlek, kemer, kol düğmesi, papyon, mendil, yaka iğnesi ya da yaka çiçeği bulunan ve elbise kılıfıyla gelen bu seti aldığınızda başka hiçbir şeye ihtiyacınız kalmayacağı için düğün gecenize hazır olacaksınız.

 

3.Ysf Slim Fit Çıkma Şal Yaka Desenli Yelekli Damatlık 

Ysf Giyim’in beyaz giymek isteyen damatlar için hazırlamış olduğu bu damatlık, siyah dışında bir renk arayanların tercih ettiği damatlıkların başında geliyor. Slim fit kalıptaki damatlık vücudunuzu en iyi şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olurken gece boyu gelininizle uyum içerisinde olmanızı sağlayacak. Şık rugan ayakkabılar ve kemerle tamamlayabileceğiniz takım renk olarak özellikle yaz ayları için ideal olacaktır.

 

4.Paco Romano Erkek Slim Fit Şal Yaka Siyah Yeşil Yelekli Kombin Damatlık

Lacivert ya da siyah gibi renkler yerine daha canlı ve cıvıl cıvıl bir damatlık arıyorsanız Paco Romano’nun siyah-yeşil renklerdeki bu şık damatlığını tercih edebilirsiniz. Slim fit kalıba ve 6 drop değere sahip damatlıkla vücudunuzu en güzel şekilde gösterecektir. Damatlık fotoğraftaki gibi kravat ya da ayakkabıyla gelmediği için kendiniz takıma uygun olarak seçeceğiniz şık bir kravat ve ayakkabı ile harika bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

5.Suitmen Simli Smokin Damatlık Takım Elbise Saks Mavi

Canlı ve dikkat çekici renklerden devam edecek olursak Suitmen markalı saks mavisi bu damatlıkla düğün gecesi en az gelin kadar dikkat çekeceğiniz kesin diyebiliriz. Müstakbel eşinizin gelinlik seçiminin iddialı olduğunu biliyor ve ona uyumlu bir damatlık arıyorsanız, simli kumaştan üretilmiş bu damatlığı tercih edebilirsiniz. Slim fit kalıba sahip drop değeri 6 olan damatlığın vücudunuzu en iyi şekilde göstereceğinden emin olabilirsiniz.

 

6.Parez Kırlangıç Yaka Slim Fit Damatlık

Yaz aylarına uygun açık renk bir damatlık arayışındaysanız, Parez Kırlangıç Yaka Slim Fit Damatlık tam da aradığınız takım. Uç kısımları yukarı doğru bakacak şekilde kırlangıç yakaya sahip olan damatlık, mavi ile laciverti bir araya getirdiği için harika bir uyuma sahip. Slim fit kalıbı ile vücudunuzu istediğiniz gibi saracak bu takımda ceket, yelek, pantolon ve papyon yer aldığı için ihtiyacınız olanlar yalnızca bir çift ayakkabı ve gömlek olacak.

 

7.Altınyıldız Classics Erkek Slim Fit Desenli Smokin Damatlık

Beyaz renkte başka bir damatlığa bakacak olursak Altınyıldız Classics’in bu modeli de sıkça tercih edilen damatlıklar arasında yer alıyor. Siyah-beyaz uyumu olabilecek en güzel şekilde bir araya getiren damatlığın slim fit kalıbı, klasik modeli ve şal yakası ile bu yazın en şık damadı olabilirsiniz. Ata yaka gömlek, papyon ve rugan ayakkabılar ile şık bir şekilde tamamlayabileceğiniz bu smokin ile müstakbel eşinizle son derece uyumlu olacaksınız.

 

8.Altınyıldız Classics Erkek Slim Fit Yelekli Smokin Damatlık

Damatlığınız ne siyah olsun ne de çok canlı bir renge sahip olsun istiyorsanız, Altınyıldız Classics’in lacivert damatlığına bakabilirsiniz. Oldukça koyu renkli olan damatlığın yaka kısmındaki siyah detayları kıyafetin daha da şık olmasını sağlamış. Çıkartılabilen kırlangıç yakaya sahip damatlığı düğününüzden sonra yakasını çıkartarak katılacağınız özel gecelerde de kullanabilirsiniz.

 

9.Wessi Erkek Desenli Slim Fit Damatlık Takım Elbise

Renkli damatlıklara dönecek olursak yeşil renkli ve kare desenli bu modelin de oldukça şık olduğu görülüyor. Kırlangıç yakasının siyah olması sayesinde takımın geri kalanı ile uyumlu bir görünüm sunan damatlığın slim fit kalıbı vücudunuzu en güzel şekilde göstermenize yardımcı olacak. Siyah yeleği ve siyah pantolonu ile sade ve şık bir tasarımı olan Wessi damatlık ile düğün gecenizde müstakbel eşinizle birlikte ışıldayacaksınız.

 

10.Morven Manhattan Ceremonia Damatlık Lacivert

Son olarak lacivert ve griyi bir araya getiren bir damatlığa bakacak olursak Morven Manhattan Ceremonia damatlığın oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Slim fit dropsuz kalıba sahip damatlığı şık bir gömlek, kemer ve ayakkabı alarak kolayca tamamlayabilirsiniz.

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/renkli-giyinmek-isteyen-damatlar-icin-en-iyi-10-damatlik-onerisi

Bu içeriği paylaş