Numerolojide Bolluk Ve Bereket Günleri 2022
  • 09 Şubat 2022
  • 7102

Numerolojide  günlerin, ayların ve yılların sayısal değerleri ve bu değerlere göre kazandıkları anlamlar vardır. Anlamlar kollektifi ilgilendiriyorsa evrensel takvim, kişiye özel ise kişisel takvim hazırlanır. Hayatına sayıların rehberliğiyle yön vermek isteyen herkes numerolojik takvimlerden yararlanabilir.

Takvim hazırlarken yine 1’den 9’a kadar olan sayılardan yararlanıyoruz. Günün sayısal değerini hesapladığımızda eğer 8 sayısına ulaşıyorsak o günü bolluk ve bereket günü olarak nitelendiriyoruz.

Örneğin:

09.02.2022 tarihini inceleyelim.

Tüm sayıları topladığımızda 9+2+2+2+2= 17= 1+7 = 8 sayısına ulaşıyoruz. Yani 9 Şubat günü bolluk ve bereket günüdür.

 

Öncelikle 8 sayısının ne anlama geldiğini hatırlayalım..Kadim uygarlıklar ve tüm dini inanışlar 8 sayısının gizemli olduğunu vurgular.. 8 şekil itibariyle de sonsuzluğun simgesidir. Odağımızda ne varsa onu büyütüp çoğalttığına inanılır.

Dünyaya dair nimetlerin bollaşmasını, insanın biriktirme gayretini ve maddi gücünü temsil eden 8 günlerinde yapılması gerekenleri ise şöyle sıralayabiliriz:

 

*HO’OPONOPONO TEKNİĞİYLE BEREKETE DAİR KÖK İNANCINIZI DÖNÜŞTÜRÜN

Hepimiz zengin olmayı, maddi refaha ulaşmayı arzularız. Bazılarımız kolaylıkla kazanabilirken bazılarımız ne kadar çabalasa da istediği güce ulaşamaz. Bunun sebebi atalarımızdan aldığımız genetik miras olabileceği gibi 0-7 yaş arasında bize aşılanan negatif kayıtlar olabilir. Bu kayıtları fark edip dönüştürmediğimiz sürece bereket konusunda kendimizi sabote ederiz. Ya zor kazanırız ya da kazandığımızı hızlıca kaybederiz.

Ho’oponopono kelime anlamıyla ‘hayatı düzeltmek’ demek. Hawai’li bir terapist olan Dr. Hew Len’in bir grup akıl hastasına uygulayarak geliştirdiği bu yöntem, tüm davranışlarınızın sorumluluğunu %100 almanız ve bunu dönüştürmeniz üzerine kurulu. Ve bu dönüştürme işlemi sadece dört cümle ile mümkün olabiliyor. Teknikte kullanılan 4 sihirli cümle ise şunlar:

SENİ SEVİYORUM, ÖZÜR DİLERİM, LÜTFEN BENİ AFFET VE TEŞEKKÜR EDERİM..

Tıkanıklık yaşadığınız her konuda sorumluluğu üstünüze alarak bu tekniği uygulamanız halinde kendinizi affetme süreciniz hızlanır ve bu da dönüşümün büyük bir adımıdır. Bolluk ve bereket konusunda dönüşüm yaşamak istiyorsanız tekniği şu şekilde uygulayabilirsiniz:

“ Bolluğa ve berekete dair kendimi sabote ettiğim tüm davranışlarımın sorumluluğunu  %100 alıyorum. Bolluğu ve bereketi çekmemin önündeki  engeller, bana ve atalarıma ait tüm negatif kayıtlar şimdi, şu anda  sıfır noktasına ulaşana dek temizlenip arınsın.

Seni Seviyorum

Özür Dilerim

Lütfen Beni Affet

Teşekkür Ederim ”

  • Niyet cümlesini bir kere, diğer 4 cümleyi ise gün içinde dilediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz. Cümleleri içinizden okuyabileceğiniz gibi ayna karşısında da seslendirebilirsiniz. Bereket gününe özel olarak verdiğim niyet cümlesini ihtiyaç duyduğunuz konuya göre değiştirebilirsiniz.

 *KITLIK BİLİNCİNDEN UZAKLAŞIN

  • Bolluk ve bereket kavramı aklımıza ilk önce parayı getirse de sadece para ile sınırlı değildir. Sahip olduğunuz her şey sizin bereketinizi yansıtır. Bereketinizin katlanarak çoğalmasının ilk adımı ise elinizde olanlara şükretmektir.
  • 8 sayısının çoğaltma etkisini göz önünde bulundurarak, zihninizden geçen düşüncelere ekstra dikkat etmelisiniz. Odağınızda bolluk varsa bolluğu, kıtlık varsa daha çok kıtlığı çekersiniz.
  • Maddi gücü vurgulayan 8, paylaştıkça kazanmanın önemini de bizlere hatırlatır. Kıtlık bilincinden uzaklaşmanın en önemli yolu sevgiyle paylaşmaktır. Alışveriş yaparken hatta fatura öderken, ödeme eylemini sevgiyle yapmalısınız. Sadece kazanırken değil harcarken de şükür enerjisi içinde olmanız gerekir. Evrenin alma verme dengesini korumak için bu gereklidir. Çünkü ödeme yaptığınız her durum, nimetlerinden yararlandığınız için dünyaya birer teşekkürdür.
  • ‘Borç’ kelimesini kullanmamaya özen gösterin. Bu kelime hiçbirimizde olumlu bir çağrışım yaratmaz değil mi? Borç kelimesi yerine ödeme kelimesini kullanabilirsiniz. Ödeme yaparken harcadığınız paranın size katlanarak dönmesi için niyetlerde bulunun.

   *BOLLUK VE BEREKETİ ÇEKMEK İÇİN RİTÜELLER YAPIN

  • Bereket günlerinin çoğaltma etkisinden yararlanmak için güzel niyetlerle cüzdanınızda, banka hesabınızda veya kumbaranızda bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bu eylemi her bereket gününde tekrarlayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz paranın miktarı önemli değil. Para burada birer semboldür.

Attığınız her para için aynı dileği tekrarlayın ve dileğiniz gerçekleştiğinde       biriktirdiğiniz paraları bütünün hayrı için harcamaya özen gösterin. Mesela sokak hayvanlarını besleyebilir veya bir çocuğu sevindirebilirsiniz J

  • Parayı çeken bitkilerden veya kristallerden yararlanabilirsiniz. Evinizin kuzey kısmına Pachira (Para çiçeği), Bonsai gibi bitkileri yerleştirebilirsiniz. Cüzdanınızda küçük bir Sitrin kristali bulundurabilirsiniz. Ayrıca Peridot, Kaplangözü, Pirit ve Yakut gibi kristaller de maddi gücü çağrıştırdığından, yaşam alanınızda bu kristallere yer verebilirsiniz.
  • Düzenli olarak bereket meditasyonları yapabilirsiniz. Bu sizin kısa sürede bolluk ve bereket enerjisine uyumlanmanızı kolaylaştıracaktır.

*GRABOVOİ SAYI SEKANSLARINI KULLANIN

Rus Matematik Profesörü Grigori Grabovoi, sayıların titreşiminden yararlanarak her konu için birtakım sekans üretmiştir. Bolluk ve bereket günlerinde şu sekansları kullanabilirsiniz:

520 = Acil para çağırma

318 798 = Finansal Bolluk

52025 = Tıkanıklıklar Açılıyor

741 = Hızlı Çözüm

71427321893 = Zenginlik

889 = Başarı

  • Bu sekansları kullanırken şunlara dikkat etmelisiniz: Sayılar sırasıyla tek tek okunmalı (beş-iki-sıfır gibi) ve arada boşluk varsa bir nefes beklenmeli.
  • Sayıları istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz su şişenize, dilerseniz kumbaranıza veya sürekli gördüğünüz alanlara yapıştırabilirsiniz. Bir kağıda yazıp yanınızda sürekli taşıyabilirsiniz. Sayıların titreşimine uyumlanabilmeniz için kullandığınız sayıları sık sık tekrar etmeniz gerekir.

*OLUMLAMALARIN GÜCÜNDEN YARARLANIN

Kullandığımız her sözcük zihnimize ektiğimiz tohumların bir yansımasıdır. Zihnimize bolluk ekersek, sürekli bolluğu dillendirir ve onu çekeriz. Çünkü kullandığımız sözcüklerle geleceğimizi şekillendiririz. Olumlamalar işte bu noktada büyük önem taşır. Cümlelerinizde yer alan herhangi bir olumsuz ifadeyi değiştirip olumlusunu kullandığınızda ve bunu alışkanlık haline getirdiğinizde, hayatınızın da olumlu yönde değiştiğini gözlemlersiniz.

Bereket günleri için aşağıdaki olumlamaları kullanabilirsiniz:

  • Bolluk ve bereket içinde yaşamayı hak ediyorum.
  • Bildiğim ve bilmediğim her türlü hak ve helal kaynaktan para bana kolaylıkla gelir.
  • Sağlıkla, kolaylıkla ve neşeyle para kazanırım.
  • Ben hayal edebildiğimden daha fazla paranın hayatıma girmesine izin veriyorum ve bunu hak ediyorum.
  • Anne ve babamı yaşadıkları mali problemlerden dolayı affediyorum.
  • Tüm ihtiyaçlarımı kolaylıkla karşılayacak güce sahibim
  • Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve yüksek benliğime güveniyorum.
  • Refah ve başarı hayatımın her anında bana kolaylıkla akar.
  • Ben para mıknatısıyım.
  • Harcadığım her para bana katlanarak geri döner.
  • Para bende bol bol var.

Ve Öyledir…

Olumlamaları tek başına kullanabileceğiniz gibi yukarıda belirttiğim tekniklerle de kullanarak gücünü artırabilirsiniz. Cümleleri gelişigüzel değil, inanarak, kalpten hissederek ve zaten öyleymiş gibi yaşayarak söylemeye özen göstermelisiniz.

Takvimin 8’i gösterdiği günlerde bu teknikleri düzenli olarak uygulamanız, bolluk bereket enerjisine kolaylıkla uyumlanmanıza ve şükredeceğiniz şeylerin çoğalmasına yardımcı olur.

 

Sevgi ve Işıkla Kalın..


Kaynak: https://www.aysetolga.com/numerolojide-bolluk-ve-bereket-gunleri

Bu içeriği paylaş