Markaların Sezon İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Mobil Uygulamalar 2023
  • 01 Ocak 2023
  • 126

Tüm yıl o büyük günü beklediniz: Favori markanızın sezon indirimine girdiği o gün… Tamam belki bu kadar dramatik değildi bu bekleyişiniz.

Fakat indirim dönemlerinin ne kadar zorlu ve sinir bozucu olabileceğini de hepimiz biliyoruz. Neyse ki, beğendiğiniz ürün için omuz omuza bir savaş vermeyeceğiniz, gece 12’ye alarm kurup metrelerce uzayan kasa sıraları beklememenizi sağlayacak mobil uygulamalar var. Üstelik sezon indirimlerine ek kampanyaları yakalayarak alışverişinizi mağazalardan çok daha avantajlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sezon sonu indirimleri neden yapılır?

Sezon sonu indirimleri genellikle her yıl aynı zamanlarda gerçekleşir. Mağazaların ve markaların bu tür indirimleri yapma amacı ise sezon bitmeye yüz tutmuşken ve yeni bir sezon yaklaşırken stoklarını eritmek ve raflarda yeni ürünlere yer açmaktır.

Sezon sonu indirimleri hangi aylarda oluyor?

Genellikle markalar, mevsim geçişlerini sezon sonu olarak belirler. Ocak – şubat ve mart aylarında kış sezonu ürünleri indirime girer. Aynı şekilde ağustos sonu ve eylül ayı da yaz sezonunda bulunan ürünler indirime girer. Bu şekilde sezon sonu indirimlerini takip ederek alışverişinizi çok daha avantajlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bahar gelirken kışlık ürünler, yaz biterken yazlık ürünler mi alınır demeyin. Sezon fiyatlarıyla kıyaslandığında hatırı sayılır bir indirime giren bu ürünlerle gelecek seneye yatırım yapmış olursunuz.

Sezon sonu indirimlerini yakalamak istiyorsanız not almanız gereken birkaç tarih daha var. Anneler Günü, Sevgililer Günü, yılbaşı gibi özel günlerde fiyatlar yüksektir. Ancak bu özel günler biter bitmez her yerde sezon sonu indirimlerine rastlarsınız. Eğer uzun süredir almak istediğiniz bir ürün varsa, özel günlerden hemen sonra gerçekleşen indirimlere de denk getirebilir ve tasarruf edebilirsiniz.

1.    Çiçeksepeti

Çiçeksepeti Extra, geniş ürün yelpazesi ve kampanyalarla olduğu kadar markaların sezon indirimlerini takip etmenizi sağlamasıyla da beğeni topluyor. Dönem indirimleri ve Çiçeksepeti’ne özel kampanyalarla tüm ihtiyaçlarınızı çok daha avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Çiçeksepeti web sitesi günün fırsatlarını yakalamanıza olanak tanırken Çiçeksepeti mobil uygulama, ilk alışverişe özel indirim, radarınızdaki ürünün fiyatı indiğinde bildirim alma, kampanyalardan anında haberdar olma, koleksiyon paylaşıp kazanma gibi extra avantajlar sunuyor. Siz de tüm trend ürünleri ve aksesuarları ciceksepeti.com ve Çiçeksepeti mobil uygulaması üzerinden keşfedebilirsiniz! Özellikle aksesuar kategorilerindeki indirimler sayesinde hediyelerinizi avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Extra avantajlı alışverişe erkek kol saati modelleri sayfasını inceleyerek başlayabilirsiniz.

2.    Trendyol

Trendyol, sezon indirimlerinde özellikle mutfak eşyaları kategorisiyle dikkat çekiyor. Avantajlı mutfak ürünleri ve aksesuarlar sıklıkla tercih ediliyor. Mutfakta zaman geçirmekten hoşlananlar, Trendyol indirimli mutfak eşyaları arasında yer alan mutfak robotu, blender seti, çay ve kahve makineleri, sofra ürünleri, fincan takımları, masa örtüleri, tencere ve tabak takımları ile mutfağını baştan aşağı yenileyebilir.

3.    Hepsiburada

Hepsiburada’da, elektronikten giyime, ev yaşam ve bahçe malzemelerinden anne bebek ihtiyaçlarına kadar akla gelecek pek çok ürün sezon indirimlerine dahil oluyor. satışa sunuluyor. Tüm kampanyalara göz atıldığında, bütçe dostu pek çok ürüne ulaşarak alışveriş yapabilirsiniz.

4.    Morhipo

Boyner’in internetteki yüzü olan Morhipo’da mağazalar bulamayacağınız marka ve ürünler sezon sonu indirimleriyle sizleri bekliyor. Ünlü markaların indirim dönemlerini takip ederek alışverişinizi çok daha avantajlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Özel indirim kulübü adını verdikleri indirimlerden yararlanarak, çanta ve gözlük gibi aksesuarları indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

5.    N11

N11 sezon indirimlerinde küçük ev eşyalarından yatak odası takımlarına, TV ünitesinden televizyona, elektrikli süpürgeden akıllı robot süpürgeye, çamaşır makinesinden bulaşık makinesine kadar pek çok indirimli ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Marka anne ve bebek ürünlerindeki  avantajlı fırsatlarla da beğeni topluyor.


Kaynak: https://www.aysetolga.com/markalarin-sezon-indirimlerini-takip-edebileceginiz-mobil-uygulamalar

Bu içeriği paylaş