Kontrolü Eline Almak İsteyen Kadınlar için En İyi 10 Pozisyon 2021
  • 29 Kasım 2021
  • 264

Kadınlar bazen seks sırasında kontrolü erkeğe bırakıp yalnızca uzanmak isterken bazense kontrolü eline almak ister. Kontrolü eline almak isteyen kadınlar için en iyi seçenek, üste çıkmak olacaktır.

Kadının üstte olduğu pozisyonlarda penetrasyonun derinliğini, açısını ve hızı belirleyecek kişi kadındır. Bu sayede kadın orgazma daha kolay bir şekilde ulaşır.

Kadın üstteyken vulva dıştan klitoris ile uyarıldığı için üstte olunan pozisyonlar kadının farklı açılardan zevk almasını sağlar. Kadın üstte olup öne doğru eğildiğinde ise sürtünme sayesinde klitoris daha da uyarılır. Böylece hem erkek hem de kadın ilişkiden çok daha fazla zevk alır.

Üstteyken partnerinizle göz teması da kurabilir ve böylece aranızdaki samimiyeti arttırabilir ve ona aldığınız zevki ve onu ne kadar arzuladığınızı gösterebilirsiniz.

Kadının üstte olduğu pozisyonlarda akla öncelikle kovboy kız pozisyonu gelse de bu pozisyonla kısıtlı kalmak zorunda değilsiniz. Bu yazıda yer alan 10 farklı pozisyon ile hem kendi aldığınız zevki hem de partnerinizin aldığı zevki arttırabilirsiniz.

Bu pozisyonlar için öncelikle partnerinize seksi cümleler fısıldayabilir ve seks sırasında istediği şeyleri sorabilirsiniz. Bunu sormak bazen garip gelebilse de istediğiniz şeyler konusunda net olarak bunları elde edebilirsiniz.

Erkeğin üstüne geçtiğinizde nasıl duracağınız konusunda da yapabileceğiniz bazı şeyler var. Örneğin, partnerinizin ellerini başının üzerinde tutarak üstüne çıkabilir veya ellerini kendi üzerinize koyabilirsiniz.

İlişki sırasında ne yapacağınız ise tamamen size kalmış. Yavaş ve ritmik hareketler yapabilir ve bu sırada ellerinizi eşinizin göğsüne koyabilirsiniz. Vücudunuzu zevk alabileceğiniz şekilde hareket ettirmeniz yeterli olacaktır.

1. Yüz yüze pozisyonu

Kadın ile erkeğin yüz yüze olduğu bu pozisyonda penetrasyonun açısı ve derinliği tamamen kadının kontrolündedir. Bu pozisyonda vücutlar birbirine çok yakın olduğu için klitorisin dış kısmında sürtünme olur. Partnerinize sarılarak ve kalçalarınızı ileri doğru hareket ettirerek G noktasını ve klitorisi aynı anda uyarabilirsiniz.

Nasıl yapılır: Erkek, yatağın kenarına ya da sandalyeye otururken kadın ise yüzü erkeğe dönük olacak şekilde partnerinin kucağına oturur.

2. Kovboy kız pozisyonu

Kadının üstte olduğu pozisyonlar arasında en sık tercih edilenlerden biri olan kovboy kızda kontrol tamamen kadının elindedir. Bu pozisyonda işleri biraz da alevlendirmek isterseniz, partnerinizin ellerini başının yukarısına kaldırabilir ya da bağlayabilirsiniz.

Nasıl yapılır: Erkeğin üstüne çıktıktan sonra kadın dizlerini büker ve elleriyle partnerinin göğsüne yaslanır. Erkeğe fazla yük bindirmemek adına kadın kendini geriye doğru yaslayabilir ve üst bacaklarını destekleyebilir.

3. Kovboy kızın yardımcısı pozisyonu

Kovboy kız pozisyonunda kadının bacaklarında daha fazla baskı olacağı için bu pozisyon daha iyi olabilir. Kovboy kızın yardımcısı pozisyonunda farklı açılar ile vajinanın farklı kısımlarını uyarabilirsiniz.

Nasıl yapılır: Kovboy kız pozisyonunda olduğu gibi erkeğin üzerine dizler bükülü şekilde çıkılır ve erkeğin göğsünden destek alınır. Ancak kovboy kızdan farklı olarak bu pozisyonda erkek bacaklarını bükerek kadının kalçalarını ve bacaklarını destekler.

4. Ters kovboy kız pozisyonu

Klasik kovboy kız pozisyonuna bir diğer alternatif ise ters kovboy kızdır. Bu pozisyonda kadın hızı ve açıyı ayarlayabilir. Pozisyonu daha iyi hale getirmek için erkek de dizlerini bükebilir ve bu sayede kadının klitorisi daha iyi bir şekilde uyarılabilir.

Nasıl yapılır: Erkek sırt üstü yatarken kadın, yüzü erkeğin ayaklarına doğru bakacak şekilde ters oturur.

5. Champagne room pozisyonu

Bu pozisyonda kadın penetrasyonun hızını ve yoğunluğunu ayarlayabilir. Ayrıca kadının elleri boşta olacağı için ilişki sırasında klitorisini uyarabilir. Bu pozisyonda hızlı olmak zevk verebileceği gibi yavaş hareket etmek de zevk verecektir. Örneğin, beş kez yavaş bir şekilde ileri-geri gittikten sonra 10 kez hızlı şekilde hareket edebilirsiniz.

Nasıl yapılır: Erkek yatakta ya da sandalyede oturur ve kadın erkeğin kucağına oturur. Partnerlerin yüzleri birbirine dönük değildir.

6. Om pozisyonu

Partnerinizle işleri ağırdan almak istiyor ve duyulara dayalı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, om pozisyonu size göre. Bu pozisyonda hem kadının klitorisi uyarılır hem de her iki partner yavaş yavaş zirveye doğru ilerler. Om pozisyonu ile partnerinizle göz teması kurarak aranızdaki yakınlığı da arttırabilirsiniz. Düzenli ve sabit bir ritim ile hareket edebileceğiniz bu pozisyonda ritminizi bulmanız çok daha kolay olacaktır.

Nasıl yapılır: Erkek, bağdaş kurmuş şekilde oturur ve kadın, yüzü erkeğe dönük olacak şekilde partnerinin üzerine oturur. Destek için kadın bacaklarını erkeğe dolayabilir ve partnerler birbirlerine sarılabilir.

7. Tembel adam pozisyonu

Tembel adam pozisyonunda kontrol kadındadır ve partnerler arasındaki yakınlık artmıştır. İleri-geri hareket ederek vulvanıza olan baskıyı arttırabilir ve daha fazla zevk alabilirsiniz.

Nasıl yapılır: Erkeğin arkasına birkaç yastık yerleştirilir ve erkek, bacaklarını uzatmış bir şekilde yatağa oturur. Kadın, erkeğin üzerine dizlerini bükerek oturur. Kadın, ayaklarından destek alarak kendisini alçaltıp yükseltebilir ve ilişkiyi istediği şekilde yönlendirebilir.

8. Ata binme pozisyonu

Kontrolün kadında olduğu ve G noktasını hedefleyen bu pozisyon, erkeğe muhteşem bir görsel şölen sunar. Bu pozisyonu daha da ateşli hale getirmek için ayna karşısında gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl yapılır: Kovboy kız pozisyonuna benzeyen bu pozisyonda çok az bir farklılık var. Öncelikle kadın üste çıkar ve erkek penetrasyonu gerçekleştirir. Ardından kadın ellerini destek için yatağa koyar ve geriye eğilir, bu şekilde erkeğin bacaklarıyla 45 derecelik açı oluşturur.

9. Altın açı pozisyonu

Bu pozisyonda kadının tam olarak üstte olduğu söylenemese de kontrol kadındadır. Kadın, klitorisinin erkeğin kasığına ne şekilde sürtüneceğine karar verir. Göz temasının da mümkün olduğu bu pozisyonda her iki partner de o anda olur ve birbirlerine odaklanır.

Nasıl yapılır: Erkek oturur, dizlerini büker ve ön kolları ve ellerinin üzerinde geriye eğilir. Kadın da erkeğin kasığına değeceği mesafeye gelene kadar aynı pozisyona geçer.

10. Ahtapot pozisyonu

Bu pozisyon biraz zor gibi görünebilir. Ancak doğru bir şekilde yapıldığı zaman erkek, kadını bacaklarından tutabilir kendine doğru çekebilir. Bu sayede penetrasyon derin bir şekilde gerçekleştirilir.

Nasıl yapılır: Her iki partnerin kolları kendilerini destekleyecek şekilde yatağa dayalı olmalı. Erkeğin bacakları öne doğru uzanmışken kadın, erkeğin kasık bölgesinin önünde olmalı. Ardından bacaklarını erkeğin omuzlarına kadar yükseltmeli. Kadın, kalçalarını erkeğe doğru yaklaştırdıktan sonra penetrasyon başlayabilir.

Kontrolü Eline Almak İsteyen Kadınlar için En İyi 10 Pozisyon yazısı ilk önce Ayşe Tolga İyi Yaşam üzerinde ortaya çıktı.

Bu içeriği paylaş