Karmanın Lordu Satürn ve Retro Zamanı 2022
  • 04 Haziran 2022
  • 180

Satürn astrolojide büyük öğretmendir. Mitolojide adını Zaman Tanrısı Kronos’tan alır. Kronos’ un elinde bir orağı vardır ve ektiğini biçme manasına gelir. Dersleri geçemeyip sınavlarda başarısız olursak tokadını acımadan atar ve yoluna devam eder. Bir burçta yaklaşık 2.5 yıl kalır. Yavaş ve ağır hareket eder. Bu sebeple retro hareketi uzun sürer. Satürn Ekim ayı sonlarına kadar devam edecek olan retro hareketine 5 Haziran itibariyle başlıyor. Karması güzel olanları nice güzel ödüller beklerken, karması kötü olanları nice zorlu sınavlar bekliyor.

Satürn’ ün Kova burcunda yapacağı retro hareketi ile niyetimiz ve hayata bakış açımız sorgulanıyor. Sistemin bizden istediği yükümlülükleri yerine getirebildik mi? Neleri yapmayı başardık? Satürn retro dönemlerine bir anlamda Z raporu alma zamanları da diyebiliriz. Hesap kesilir ve sonucuna göre ödülü veya cezası tespit edilir. Bu dönemde yine yarım bıraktığımız veya almak istemediğimiz sorumluluklarımızı almamız ve tekrar gözden geçirmemiz faydamıza olacaktır. Satürn retroda Koç burçları arkadaşlarıyla ilgili konulardan, Boğa burçları kariyerleri ile ilgili konulardan, İkizler burçları mahkemeler, eğitim hayatı veya yurtdışı ile ilgili konulardan, Yengeç burçları borçlar veya krediler ile ilgili konulardan, Aslan burçları evlilik veya iş ortaklıklarından, Başak burçları sağlık veya çalışma alanı ile ilgili konulardan, Teraziler çocuklar veya hobileri ile ilgili konulardan, Akrep burçları ev, aile, yuva konularından, Yay burçları kardeş, kuzen,yakın çevre ile ilgili veya kendi düşünceleriyle ilgili konulardan sınavlardan geçebilirler. Oğlak burçları ise maddi konulardan veya kendi kazançlarından, Kova burçları kendileriyle ilgili konulardan ve son olarak Balık burçları ise kendi iç dünyalarıyla, düşünceleri ile ilgili konulardan bu dönemde sınavlardan geçebilirler.

Satürn retro dönemleri ilahi adaletin devrede olduğu, ilahi gücün hakedene hakettiğini verdiği dönemlerdir. Siz değerli okurlarında bu dönemi en hasarsız bir şekilde geçirmenizi, dersleri alıp yola huzurlu ve mutlu bir şekilde devam etmenizi dilerim.

 

Sevgiyle kalın.

Astro Veronika


Kaynak: https://www.aysetolga.com/karmanin-lordu-saturn-ve-retro-zamani

Bu içeriği paylaş