Kara Ay – Lilith Efsanesi ve Evlere Göre Etkileri 2022
  • 06 Aralık 2022
  • 1510

Karanlık taraftır. Çoğunlukla görmek istemediğimiz karanlık tarafımızı anlatır ve biz onu yok sayarız. Kişisel doğum haritalarında olduğu ev ve burçlara göre genellikle zorlayıcı etkiler yaşatır. Enerjisi hep negatif çalışır. Farkında olur ve akıllıca hareket edersek enerjisini yönetebiliriz ve sorun çıkardığı konuları şifalandırabiliriz.

Kişisel doğum haritalarında Lilith 1.evde ise kişi flörtöz olabilir ve harita sahibinin gerçek kişiliğini saklayabileceğini anlatır ve kesinlikle çok gizemli bir dış görünüşleri vardır. Lilith 2. evde ise kişi maddeye, paraya ,mala, mülke değer verir. Ancak fazla abartırsa bu yönünü,  kendi kendini sabote edebilir. Lilith 3.evde ise kişi ilkokul yıllarında yeteneklerini geç keşfedebilir. Kardeş, kuzen ve yakın akrabalardan gelebilecek ihaneti anlatır. Lilith 4. evde ise aileyle tartışma ve fikir çatışmaları yaşatır. Genelde harita sahiplerinin olgunlaşmaları zaman alır. Üvey kardeş veya üvey çocuk verebilir. Lilith 5. evde ise özellikle kadın haritalarında hamilelikte sorun yaşatır. Lilith 6. evde ise harita sahibinin temizlik takıntısı olabilir, çalışma alanındaki arkadaşlarından görebileceği zararı anlatır. Lilith 7.evde ise evliliğin zorlu sınavlarla dolu olduğunu anlatır. Lilith 8. evde ise kötü kalpli insanlardan zarar görebilir. Hayat planında sezgilerine her daim güvenmelidir. Aşırı derecede medyumik, spiritüel yetenekleri olabilir. Lilith 9. evde ise harita sahibinin eşinin akrabalarıyla hep bir sorunu olur, geçimsizlik verir. Lilith 10. evde kariyer hayatında kişinin gizli, yasaklı ilişkilere çekilmesine sebep olabilir. Lilith 11. evde ise harita sahibine arkadaşlarından gelebilecek zararı, sinsiliği ve düşmanlığı anlatır. Kişi bunu hayatında bir kere deneyimleyebilir. Lilith 12. evde ise mükemmel spiritüel yetenekler verir, sezgiler çok kuvvetlidir. Nazar gibi negatif enerjilerden çabuk etkilenebilirler.

Tüm bu  zorlayıcı etkiler bir doğum haritasında farklı gezegen kavuşumları vb. bakılarak değerlendirilmelidir. Lilith ‘in şifası vardır; kadınları temsil ettiği için ihtiyaç sahibi özellikle kadın ve çocuklara yardım etmekten geçer. Böylelikle karanlık tarafı aydınlığa çevirebiliriz.

 

 

Sevgiyle kalın.

Astrolog Veronika

 

 

 

 

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/kara-ay-lilith-efsanesi-ve-evlere-gore-etkileri

Bu içeriği paylaş