Kadersel Eş Göstergesi Juno 2022
  • 30 Mayıs 2022
  • 267

Juno doğum haritamızda kadersel eşimizi bizlere gösteren adeta bir gezegen kadar kesin ve  güçlü göstergeleri olan bir semboldür. Kendisi mitolojide Zeus’ un eşi ve evli kadınların en büyük destekçisidir.

Juno’ yu bulunduğu burç, derece ve eve göre farklı yorumlayabiliriz. Örneğin bir doğum haritasında 29 derece Akrep burcunda bir Juno göstergesi var ise krizli bir evlilik verebilir. Kadersel eşimizin burcunu, mesleğini, karakterini bizlere detaylıca gösterir. Astrolojide evlilik  dediğimizde ilk akla gelen Juno’dur. Bulunduğu evlere, açılara ve burçlara göre farklı  yorumlanır. Juno 1. evde ise eşinizi hayatınızın merkezine koyar ve büyük bir aşk evliliği yapabilirsiniz. 2. evde olduğunda eşiniz ile ortak kazançlar sağlayabilirsiniz, eşin maddi gücü yerindedir göstergesidir. 3. evde olduğunda eşinizle bir yakınınız aracılığı ile tanışabilirsiniz. 4. Evde olduğunda eşinizle aynı kültürle sahip olabileceğinizin göstergesidir ancak kişisel haritalara göre değişiklik gösterebilir olmasına rağmen bu evde Juno’ yu pek sevmeyiz ve zaman zaman bir boşanma göstergesi olabilir.

Juno 5. evde olduğunda evlilikte çocuğun önemli olduğunun bize bilgisini verir. 6. evde konumlanan Juno eşinizle ortak iş yapabilirsiniz der. 7. evde ise yine sevdiğimiz bir yerleşim değildir, evliliğin sonlanmasını verebilir. 8. evde ise kadersel eşiniz kaynaklı finansal sorunlar yaşanması ihtimali yüksektir. 9. evde eşinizin yabancı olabileceği veya farklı kültüre sahip olabileceğinin ipuçlarını verir. 10. evde olduğunda eşinizin kariyeri, iş yerindeki pozisyonu kaynaklı bir evlilik yapılabileceğinin  göstergesidir. 11. evde Juno olduğunda bir arkadaşlık ilişkisinin evliliğe dönüşebileceğinin bilgisini verir.

12. evde Juno göstergesi var ise bu kişilerin çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle kadın doğum haritalarında bu yerleşim var ise profesyonel bir astrologdan danışmanlık almalarını tavsiye edeceğim. Sebebi ise 12. ev gizli düşmanlık evidir, eşinizin sonrasında size düşman olabileceğinin göstergesidir. Bu konumu oldum olası sevemedim ve ihmal edilecek bir gösterge değildir.

Juno etkileri Venüs doğasında olması sebebiyle çok güçlü çalışır ve bizlere özellikle doğum haritası yorumlarken öngörü yapabilmemiz için büyük destekler verir. Herkese huzurlu olabileceği, çok sevilip, sevebileceği ve yaşamın bize getirdiği dersleri alıp yola devam edeceği mutlu evlilikler dilerim.

 

Sevgiyle kalın.

Astro Veronika

 

 

 

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/kadersel-es-gostergesi-juno

Bu içeriği paylaş