Evlerin Numerolojisi 2022
  • 10 Ekim 2022
  • 148

Çoğumuzun bildiği gibi evrende var olan her şeyin bir enerjisi vardır ve bizler bu enerjilerin yaydığı titreşimleri sayılar aracılığı ile yorumlama işlemine Numeroloji adını veririz. Hayatımızın her alanında Numerolojiden yararlanabiliriz. İş, aile, arkadaşlık, ebeveynlik, meslek seçimi, eş ile uyum hatta yaşadığımız semt ve daire ile uyum.. Her konuda sayılar bizlere mesaj verir. Tabi bu mesajları görmeye istekli ve hazırsak.

Bu yazımda yaşadığımız evlerin enerji alanımızdaki etkilerine değinmek istedim. İster sahibi olalım ister kiracısı, atmosferini soluduğumuz her evin üzerimizde pozitif veya negatif etkileri vardır. Üstelik bu sadece bizler için değil, aynı çatı altında yaşayan diğer insanlar için de geçerli. Daire numaramızın yansıttığı enerji, evimizin iklimini büyük ölçüde değiştirir.

Evinizin yansıttığı enerjiyi numeroloji aracılığıyla bulmak ve yorumlamak için basit bir toplama işlemi yapmanız gerekiyor. Eğer daire numaranız 1-9 arasında tek bir rakamdan oluşuyorsa toplama işlemine gerek duymadan direkt olarak sayının anlamını okuyabilirsiniz. İki veya daha fazla rakamdan oluşan daire numaraları ise, bizi tek haneli sayıya ulaştırana dek kendi aralarında toplanıp sadeleşmeli. Örneğin daire numaranız 17 olsun. Sayıları kendi aralarında toplarsak 1+7 = 8 sayısına ulaşırız. Bu durumda 17 numaralı dairede yaşayan insanların, dairede yaşadıkları süre boyunca 8 sayısının etkisi altında olduklarını düşünebiliriz.

Diyelim ki daire numaranız hem sayı hem de harflerden oluşuyor. Bu durumda harflerin yansıttığı sayısal değerleri bulup toplama işlemini buna göre yapmanız gerekir. Mesela 11A olan daire numaranızın numerolojisini hesaplarsak, A harfinin sayısal değeri 1 olduğundan 1+1+1 şeklinde toplama işlemini gerçekleştiririz. Tüm harflerin sayısal değerlerini görüp kolayca işlem yapabilmeniz için aşağıdaki tablodan yararlanabilirsiniz.

Daire numaralarımızın yansıttığı enerjiyi hesaplamak işte bu kadar kolay. Şimdi, bulduğumuz sayısal değerlerin bizleri hangi yönden etkilediklerini öğrenelim.

 

1 NUMARALI DAİRE

Yeni başlangıçlar yapmak isteyenler için idealdir, yaratıcılığı geliştirir. Bireyselleştirir bundan dolayı çiftlerin 1 numaralı dairede yaşamaları pek önerilmez. Bu evlerde yaşayan insanlar her zaman yoğundur. Sürekli bir koşturmaca halindedirler ve zamanlarının hiçbir şeye yetmediğini düşünürler. Evin üyeleri, kendi aralarında veya sosyal çevrelerinde mesafeli, keskin sınırları olan bir imaj çizebilirler. Benmerkezci olabilirler. Egoist olarak tanımlanabilirler. 1 numaralı dairelerde, bazı zamanlar hukuki sorunlarla karşılaşılabilir. Ev sahiplerinin bu duruma karşı dikkatli olmaları gerekir.

2 NUMARALI DAİRE

Huzurun, sakinliğin ve sevgi dolu paylaşımların adresidir. Bu evlerde yaşayan insanlar, aileleri ve sevdikleriyle nitelikli vakit geçirebilirler. Aynı zamanda iki numaralı daireler, ev sahiplerinin empati yeteneğini geliştirir. Samimiyeti, yaratıcılığı ve üretkenliği destekler. Evin üyeleri arasında anlayışın ve hoşgörünün hakim olmasını sağlar. İki sayısının teması “denge”dir. Paylaşmayı ve fedakarlığı seven bir sayı olduğundan bu evlerde yaşayan insanların alma-verme dengelerini korumaya özen göstermeleri gerekir. Bunun için ev sahiplerinin kendilerine de vakit ayırmaları, dikkat etmeleri gereken bir konudur.

3 NUMARALI DAİRE

İletişimin, ifade gücünün, neşenin hakim olduğu evlerdendir. Bu evlerde yaşayan insanların yaşam enerjisi çoğunlukla yüksektir. Aynı zamanda sanatsal yönleri gelişmiştir. Bu yüzden şanslı daireler arasında yerini alır. Olumsuz tarafında kibir, ego ve dağınıklık verebilir. Bu evlerde yaşayanlar sürekli tartışma yaşıyor veya dedikoduya meyilli bir tutum sergiliyorlarsa bu, onların sayının negatif yönünü deneyimlediklerini gösterir. Üç sayısı, kutsal üçlemeyi de ifade ettiğinden bu sayının ruhani bir tarafı da vardır. Bundan dolayı bu evler, beden-zihin-ruh bütünlüğünü koruyan yoga ve meditasyon çalışmaları için oldukça uygundur.

4 NUMARALI DAİRE

Rutin yaşamayı sevenler için uygundur çünkü sabit bir enerjisi vardır. Bu evlerde yaşayanlar yorulmak bilmeden çalışırlar. Homeoffice olarak kullanmak için bu daireler oldukça idealdir. İstikrarlı bir çalışma hayatı, üretkenlik ve güvenle yol alma dört numaralı dairelerin kazanımlarıdır. Negatif yönünde sürekli çalışma isteği verip, ev sahibini asosyal yapabilir. Bu evlerde yaşayan insanların eğlenceye de vakit ayırmaları gerekir.

5 NUMARALI DAİRE

Gezmeyi çok seven, özgür ruhlu insanlar için ideal dairelerdir. Bu evlerde bol bol seyahat edilir, sürekli misafir ağırlanır ve davetler verilir. İletişim oldukça aktiftir. Macerayı ve değişikliği sevenler tercih edebilir fakat sakin, sessiz bir yaşam sürdürmek istiyorsanız beş numaralı dairelerde yaşamanız pek önerilmez. Beş sayısı değişim ve dönüşümü simgelediğinden, hayatında bir dönüm noktası yaşamak isteyenler için de idealdir. Negatifinde dağınıklık verir. Bu fiziksel olabileceği gibi zihinsel bir dağınıklık da olabilir. Ev sahiplerinin buna dikkat etmeleri gerekir.

6 NUMARALI DAİRE

Tam bir aile yuvasıdır. Ev içinde uyum ve huzur enerjisi hakimdir. Altı numaralı evlerde yaşayanlar sanata ve estetiğe çok önem verirler. Aynı zamanda her şeyin mükemmel olması için uğraşırlar. Bu durum onlara zaman zaman baş ağrısı olarak dönebilir. Fazla mükemmeliyetçi olmamaya özen göstermeleri gerekir. Bu daireler, hayvanları beslemek için de idealdir. Çünkü yardımseverlik ve sorumluluk bu dairelerin ana temalarını oluşturur.

7 NUMARALI DAİRE

Yedi sayısı numerolojide felsefenin ve mistik öğretilerin sayısıdır. Bundan dolayı bu daireler, içe dönük bir enerji taşır. Bu evlerde yaşayanların sık sık yoga veya meditasyona yöneldiğini, kişisel gelişim kitapları okuduklarını gözlemleyebilirsiniz. Evde yalnız kalıp manevi yönünü zenginleştirmek isteyenler için idealdir. Sosyalliği çok sevenler için bu daireler önerilmez çünkü bireyselliğe yönlendirir. Aynı zamanda insanlar, bu evlerde yaşayanları sıkıcı bulabilirler.

8 NUMARALI DAİRE

Şanslı dairelerden biri de sekiz numaralı dairedir çünkü bolluk ve bereketle ilişkilendirilir. Şanı, şöhreti ve bol kazancı hedefleyenler için idealdir. Bu evlerde çoğunlukla kariyer, para ve siyaset konuları gündeme gelir. Sembolik yönden sonsuzluğu ifade ettiğinden, ev sahiplerinin sonsuz güce ulaşma hırsını tetikleyebilir. Sekiz numaralı dairelerde ne verirseniz onu alırsınız. Bundan dolayı bolluğa ve berekete ulaşma arzusu içerisindeyseniz, güç gösterisi yapmamaya özen göstermeli ve gelirinizi paylaşmalısınız. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanız, sayının negatif yönüne kaymanızı engelleyecektir.

9 NUMARALI DAİRE

Bu dairelerin enerjisi çok temiz ve güzeldir. Çünkü dokuz sayısı evrensel sevgi ve şifa ile nitelendirilir. Bu evlerde yaşayanlar, çoğunlukla başkalarının dertlerini dinler ve onlara yardımcı olurlar. İnsanlara karşı merhametleri ve  sevgi dolu yaklaşımları, çoğu zaman iyi niyetlerinin suistimal edilmesine sebep olur. Bu yönden enerjilerini doğru yönde kullanmaları ve alma-verme dengelerini korumaları gerekir.

 

Daire numaralarımız görüldüğü gibi birçok yönden bizleri etkilemekte. Eğer oturduğunuz dairenin negatifinde olduğunuzu, enerjisinin size iyi gelmediğini düşünüyorsanız onun etkilerini kolaylıkla dönüştürebilirsiniz. Bunun için daire numaranızın arkasına, sizi ihtiyaç duyduğunuz sayıya ulaştıracak bir rakam ekleyebilirsiniz. Örneğin, kapı numaranız 11 yani 2 fakat siz 8 enerjisinde yaşamak istiyorsunuz. O zaman kapı numaranızın arkasına 6 rakamını eklemeniz yeterli olacaktır. Bu işlemi sadece eviniz için değil, ofisiniz için de uygulayabilirsiniz.

 

Sevgiyle kalın 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/evlerin-numerolojisi

Bu içeriği paylaş