Duş Başlığı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 2022
  • 26 Ekim 2022
  • 165

Banyonuz için doğru bir duş başlığı seçmek istiyorsanız filtre, püskürtme şekli ve montaj türüne göre hareket etmelisiniz. Kullanılan sular genellikle klor ve diğer farklı kimyasallar içerebilir. Kimyasallar ise saçta ya da cildinizde farklı problemlere yol açabilir. Bu tür sorunları engelleyebilmek için duş başlığı seçerken filtre özellikleri kontrol edilmelidir.

İşlevsellik ve Hijyen

Filtreleme sistemine sahip olan duş başlıkları daha sağlıklı ve hijyenik bir duş deneyimini sizlerle bir araya getirir. Püskürtme şekilleri kişisel olarak farklılık gösterebilir. Masaj etkisi ile yağmur etkisi olan duş başlıklarının suyu püskürtme şekilleri ve basınçları birbirinden farklı olabilir. Hangisini istediğinize karar verdikten sonra tercihinizi yapabilirsiniz.

Duş başlığı seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta montaj türüdür. Her tesisatın kurulum maliyetleri farklı olabilir. İstisnalar dışında genellikle duş kolu montajının kesin yapılması gerekir. Yağmur duş başlıklarında başlık, tavana monte edilen duş koluna doğru takılabilir. Böylelikle doğru su akışı elde edilebilir. Bunun için özel bir tesisata sahip değilseniz ekstra maliyet ortaya çıkabilir.

Marka güvencesi duş başlığı seçiminin önemli noktaları arasında yer alır. Satın alacağınız ürünün bilinir markalar tarafından sizlere sunulması önemlidir. Müşterileri tarafından olumlu geri dönüşler alan markaları tercih ederek uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz başlıklara sahip olabilirsiniz. Güvenilir olmayan ürünler işlevselliğini kısa süre içerisinde yitirebileceği gibi aynı zamanda hijyen konusunda probleme yol açabilir.

Duş Başlığı Fiyatları

Duş başlığı seçimlerinde ürünlerin yer alacağı mekanın türü önemlidir. Duş başlığının çok sık kullanıldığı otel, pansiyon, apart gibi özel yerlerde tek fonksiyonlu duş başlıkları tercih edilebilir. Kullanıcıların kolay bir şekilde üründen yararlanabilmesini sağlayan bu başlıklar ideal seçimlerdir. Birçok farklı model arasından seçim yaparken fiyatlar da göz önünde bulundurulmalıdır.

Duş başlığı fiyatları ise markaya, modele ve teknik özelliklere göre belirlenir. VitrA Online güvencesi ile sahip olabileceğiniz başlıklar arasında farklı fiyat seçenekleri sizlere sunulur. Eğer siz de hijyenik ve konforlu bir kullanım imkanı sunan kaliteli bir duş başlığı arıyorsanız, VitrA Online’ı tercih edebilirsiniz.


Kaynak: https://www.aysetolga.com/dus-basligi-alirken-nelere-dikkat-edilmelidir

Bu içeriği paylaş