Dünya Planında Başarı Göstergesi Pallas 2022
  • 14 Haziran 2022
  • 164

Pallas mitolojide babasının başından doğması ile bilinir. Bu sebeple zekayı, aklı, başarıyı ve bilgeliği temsil eder. Kişisel doğum haritalarında harita sahibinin zekası, yeteneği, becerileri hakkında bize önemli ipuçları verir.

Pallas asteroidi kişisel doğum haritalarında bulunduğu burç ve evlere göre farklı yorumlanır. Güneş ve Satürn doğasında olması sebebiyle bulunduğu yerde zenginlik, bolluk ve bereketin göstergesidir. Pallas 1. evde özellikle kadın haritalarında erkeksi bir mizaç verir. 2. evde zenginlik, kazanç göstergesidir. Özellikle burada hangi burçta ise o burç konularından para kazanabileceğimizin bilgisini verir. 3. evde akrabalara veya yakın çevreye kişinin maddi destek sağlayabileceğinin bilgisini, 4. evde olduğunda kişinin mülk zengini olabileceğini, 5. evde olduğunda hobilerinden kişinin gelir sağlayabileceğini, 6. evde olduğunda bireysel doğum haritalarında kişiye çalışma alanında başarı verir. Pallas 7. evde olduğunda kişinin eş geliri vesilesiyle zengin olabileceğinin göstergesidir. Pallas 8. evde konumlandıysa miras konularında harita sahibinin şanslı olduğunu, 9. evde akademik eğitim konularında kişinin şanslı ve başarılı olduğunu gösterir. 10. evde bulunan Pallas göstergesi harita sahibine dünya planında kariyer yolculuğunda başarı vaad eder. 11. evde arkadaşlardan maddi ve manevi destek alabileceğini, 12. evde ise kişinin sezgilerinin güçlü olabileceğinin bilgisini verir. Bireysel doğum haritalarında diğer göstergelerle olan konumunun da  dikkate alınarak yorumlanması önemlidir.

Pallas astrolojide bulunan en iyicil asteroidlerden biridir, gücü temsil eder. Bulunduğu evde zenginlik, istediğini elde etmek, kişinin dünya planında nasıl hedeflerine ulaşabileceği hakkında bilgiler veren en önemli göstergedir.

 

Sevgiyle kalın.

Astro Veronika

 

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/dunya-planinda-basari-gostergesi-pallas

Bu içeriği paylaş