Doğum Günlerinde Yeni Trend Yazılı (Aforizmalı) Pastalar 2023
  • 18 Mayıs 2023
  • 176

Doğum günleri, özel anlar yaşamak ve yakınlarınızı mutlu etmeniz için harika bir fırsattır. Böyle günlerde herkes bir araya gelir, ortamda samimi bir hava oluşur. Bu şansı en güzel şekilde değerlendirirken hem lezzetli hem de anlamlı bir yaş pasta seçmek oldukça önemlidir. Sevdiklerinizin yüzünde tatlı bir tebessüm yaratmak için yazılı pasta seçeneklerini inceleyebilir; anneniz, babanız, kardeşiniz, eşiniz ya da arkadaşınız fark etmeksizin herkes için kişiye özel bir mesaj seçerek pasta üzerine yazdırabilirsiniz!

1.   Bekar Dostlar için Yazılı Pasta Seçeneği

Bekar bir dostunuzun yaş günü için yazılı pasta seçimi yaparken üzerine “no manita no dırdır geziyorum fıldır fıldır” yazdırarak espritüel bir bakış açısı yaratabilirsiniz. Kendisi de bunu çok beğenecektir. Fakat bu tür pastaları sipariş edeceğiniz zaman ileri tarihli olarak sipariş oluşturmalısınız. Çünkü tamamen size özel bir şekilde hazırlanacaktır ve bunun için bir süre gereklidir.

2.   Her Şeye Rağmen Umudunu Kaybetmeyenler için

Her zorlukta sizinle olan, hiçbir zaman umudunu kaybetmeyen o kişi! Evet, onun doğum gününü kutlarken üzerine “ah ne günler daha yaşanacak, hem de doya doya” mesajını yazdırabilirsiniz. Hatta yanına bir iki kadeh de çizdirebilirsiniz, son derece hoş bir görüntü oluşur.

3.   Fanatiklere Özel Yazılı Pasta

Lezzet ve takım aşkının buluştuğu o tarihi an: Fanatiklere özel yazılı pasta seçeneği gönülleri fethediyor. Her takıma göre hazırlanabilen bu pastalara Beşiktaş örneğini verebiliriz. Bahsi geçen özel pasta tasarımı; siyah ve beyaz renklerin zarif uyumunu yansıtması ile öne çıkmaktadır. Üzerine “başka sevdalara kapalıyız” cümlesini yazdırabilir, Beşiktaş’ı tutan sevdiklerinizi doğum gününde mutlu edebilirsiniz. Hiç şüphesiz fanatik pastalar, yazılı pasta modelleri arasında en çok dikkat çeken seçeneklerden biri olmuştur.

4.   Sevgiliye Özel Aforizmalı Pasta

Sevgiliye verilebilecek en özel doğum günü armağanı daima kişinin sevgisini öne çıkaran ayrıntılar içeren hediyelerdir. Siz de hislerinize tercüman olan bir pasta yazısı arayışındaysanız üzerinde “bu şehirde çok silah patladı, ben bir tek sana vuruldum” yazan bir pasta yaptırabilirsiniz. Erkek ya da kadın fark etmeksizin herkes bu tür bir mesajı çok beğenecek ve benimseyecektir. Yazılı pastanın üzerine aşkın sembolü olan kalp gibi objeler de çizdirebilirsiniz.

5.   İçinden Geldiği Gibi Yaşayanlar için Doğum Günü Pastası

Deli dolu, hayatı her zaman içinden geldiği gibi yaşayan bir aile üyeniz ya da dostunuz mutlaka vardır, öyle değil mi? Ona esprili mesajı ile dikkat çeken bir yaş günü pastası ile sürpriz yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise pasta üzerine “dengem de yok dengim de” yazısını yazdırabilirsiniz. Yüzlerde kocaman bir tebessüm oluşmasına neden olan bu tür mesajları herkes çok sever.

6.   Çocuklar için İsme Özel Yazılı Yaş Pasta

Doğum günü kutlamaları her bireyi mutlu eder. Herkes kendini değerli hissetmekten çok hoşlanır. Ancak çocukların yaşamında bu tür kutlamaların yeri her zaman daha farklı bir konumdadır. Çocukların yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak için isme özel yazılı yaş pastalar arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz.

 

Çocukların severek izlediği Kral Şakir karakterinin yer aldığı bir pastanın üzerine çocuğunuzun adını yazdırabilirsiniz. Bu tür pastalar kesinlikle muhteşem bir armağan olacaktır. Renkleri de onun seveceği tonlarda seçerseniz bu yaş gününü asla unutamayacak!

7.   Komik Mesaj İçeren Bir Doğum Günü Pastası

Komik mesajlar vasıtası ile doğum günü etkinliklerine farklı bir hava katmaya ne dersiniz? Pastanın üzerine “bazı duygularla vedalaşın, çünkü parti devam etmeli!” yazdırabilirsiniz. Böylelikle etkinliğe hareket katar, doğum günü olan bireyi mutlu etmiş olursunuz.

 

Siz de Liva Pastacılık tarafından sunulan doğum günü pastaları arasından seçim yaparak sevdiklerinize kusursuz bir yaş günü hazırlayabilirsiniz. Enfes lezzet kusursuz tasarımla buluşunca ortaya çıkan pasta modelleri sizi çok şaşırtacak; herkese afiyet olsun!


Kaynak: https://www.aysetolga.com/dogum-gunlerinde-yeni-trend-yazili-aforizmali-pastalar

Bu içeriği paylaş