Deniz Kenarında Giyebileceğiniz En İyi 10 Erkek Terliği 2022
  • 13 Haziran 2022
  • 176

Tatilinizi deniz kenarında bir yerlerde geçirecekseniz, yanınıza almayı en son hatırlayacağınız şeylerden biri terliğiniz olabilir. Ancak tatilde rahat etmek adına giyeceğiniz terliği ya da sandaleti önceden düşünmeli ve eksiğiniz varsa tatile gitmeden önce alışveriş yapmalısınız.

Plajda giymek için terlik ya da sandalet alırken bunların genel olarak su geçirmez, hafif, kolay taşınabilir ve en önemlisi rahat olmalarına dikkat etmelisiniz. Plajda yürümek başlı başına zor bir iş olduğundan rahatsız bir terlik seçerek işinizi daha da zorlaştırmak istemezsiniz.

Tatilinizi denize yakın bir yerde geçireceğiniz kesinleştiyse ve plaj için uygun terlikleriniz yoksa alışveriş yapmadan önce aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurarak tatiliniz boyunca rahat edebilirsiniz:

  • Bantlı modellere bakın. Özellikle kumsalda terliklerle yürümek zor olduğu için bantlı terlikler işinizi kolaylaştırabilir. Ayağınızı kavrayan sağlam bantlara sahip bir terlik aldığınız zaman terliklerinizin ayağınızdan çıkmayacağından emin olabilirsiniz.
  • Suya dayanıklı olan ya da kaymayan terliklere bakın. Su kenarında yürürken kayarsanız yaralanabileceğiniz için deniz kenarında giyeceğiniz terliğin kaydırmaz tabana sahip olduğundan emin olmalısınız.
  • Farklı tarzlar deneyin. Farklı kıyafetlerle uyumlu olacak bir terlik istiyorsanız, yalnızca plajda giyebileceğiniz modeller yerine daha şık terliklere yönelebilirsiniz.
  • Kişisel ihtiyaçlarınızı göz önüne alın. Taraklı ayaklar, düz tabanlık ya da bünyon gibi ayak anatomisindeki farklılıkları göz önüne alın ve buna göre seçim yapın. Tatilinizde ayakta uzun süre zaman geçirebileceğiniz için terlikte ayağı destekleme ve konfor gibi konulara önem verin.

Deniz kenarında geçireceğiniz tatiliniz için terlik seçerken göz önünde bulundurmanız gereken temel konuları dikkate aldıktan sonra sizler için seçtiğimiz en iyi 10 erkek terliğine aşağıda göz atabilirsiniz.

  1. Crocs Crocband Terlik

Klasik Crocs konforundan şaşmak istemeyenlerin severek giyeceği Crocband, deniz ve havuz kenarında güvenle giyebileceğiniz modellerden bir tanesi. Ayak formunuzla tamamen uyum içerisinde olan bu terliklerin arka kısmında bulunan kayış ile ayaklarınızın kaymayacağından emin olabilirsiniz. Kokuya dayanıklı ve kolayca temizlenebilmesi sayesinde yaz aylarında her an yanınızda olacak bu terlikleri su kenarında rahatça giyebilir ve tüm tatiliniz boyunca ayağınızdan çıkarmayabilirsiniz.

  1. Crocs Literide Clog Terlik

Crocs rahatlığını istiyor ancak daha farklı bir tasarım arıyorsanız, Crocs Literide Clog modeline bakabilirsiniz. Ultra yumuşak, ekstra hafif ve esnek köpük tabanlığa sahip bu model dayanıklılığı ve konforuyla dikkat çekiyor. Tatiliniz sırasında sizin için en önemli olan şey konforunuzsa o halde Crocs Literide Clog terliklerden memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

 

  1. DeFacto Erkek Eva Çift Bant Tokalı Terlik

Tatiliniz için uygun fiyatlı ve rahat bir terlik arayışındaysanız, DeFacto’nun Eva malzemeden üretilmiş çift bantlı bu terliğine bakabilirsiniz. Su geçirmeyen, sıcağa dayanıklı, yıkanabilir, ultra hafif ve cilt dostu yapısıyla tatiliniz boyunca sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bu modeli deniz kenarında geçireceğiniz tatilleriniz için tercih edebilirsiniz.

 

  1. Gezer Kaydırmaz Anatomik Taban Erkek Terlik

Hem gün içinde rahatça giyebileceğiniz hem de su kenarında kaymaktan korkmadan rahatça dolaşabileceğiniz rahat bir terlik arıyorsanız, Gezer’in klasik bir tasarıma sahip bu terliklerine bakabilirsiniz. Çift bandı sayesinde ayaklarınızı sıkıca kavrayan ve kemerleri sayesinde ayağınıza göre rahatça ayarlanabileceğiniz bu terlikleri ister deniz kenarında isterseniz de gün içinde ayaklarınızın rahat etmesi için tercih edebilirsiniz.

 

  1. Muya Rada Anatomik Islak Zemin Erkek Terlik

Parmak arası terlik seviyorsanız, Muya’nın anatomik tabana sahip bu terlikleri tam size göre. Islak zeminde giymek üzere özel olarak tasarlanmış olan bu terlikleri anatomik yapısı sayesinde yalnızca plajda değil, günlük hayatta da giyebilirsiniz. Anatomik tabanı ile ayaklarınızı desteklemeye yardımcı olacak bu terlikler ile tatiliniz boyunca başka bir ayakkabı giymeye ihtiyacınız olmayacak.

 

  1. Gezer Yazlık Islak Zemin Sabo Erkek Terlik

Crocs’un klasik modeline alternatif daha uygun fiyatlı bir model arayışı içerisindeyseniz, Gezer’in ıslak zeminlere özel olarak tasarladığı bu terliklere bakabilirsiniz. Kaydırmaz tabanı ile deniz ve havuz kenarında rahatça dolaşabileceğiniz Eva malzemeden üretilmiş bu terlikleri tatiliniz için tercih edebilirsiniz.

 

  1. Birkenstock Gizeh Eva Terlik

Birkenstock’un ıslak zeminler için özel olarak tasarlamış olduğu bu modeli Eva malzemeden üretildiği için su kenarında giymek için ideal bir model. Su geçirmez özelliği bulunan bu terlikleri plaj, havuz ve sauna gibi ıslak zeminlerde giyebilirsiniz. Kaymaz ve tırtıklı taban yapısı ile ıslak zeminlerde düşmenizin önüne geçecek bu terlikleri şık tasarımı sayesinde günlük hayatınızda da giyebileceksiniz.

  1. Lumberjack Mendy Erkek Terlik

Bantlı terlikleri seviyor ve şık bir model arıyorsanız, Luberjack’in Mendy modeline bakabilirsiniz. Dış kısmı suni deriden elde edilmiş tabanı mantar olan bu terlikler suya karşı dayanıklılık bakımından plastik terlikler kadar dayanıklı olmayabilir. Ancak gün içinde rahatça dolaşmak için uygun bir terlik arıyorsanız, Lumberjack Mendy ile ayaklarınızın rahat edeceğinden emin olabilirsiniz.

  1. Lumberjack Aqua Castello Siyah Erkek Terlik

Lumberjack’in başka bir modeline bakacak olursak bu modelin kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen terliklerden biri olduğunu görüyoruz. Üst kısmının file olması sayesinde ayaklarınızın terlemeden hava almasını sağlayacak bu terlikleri hem kuru hem de ıslak zeminlerde rahatça giyebileceksiniz.

 

  1. U.S. Polo Assn. Gusty 2FX Beyaz Erkek Terlik

Son olarak sade ve sağlam bir terlik arayanların tercih ettiği bir model olan U.S. Polo Assn. Gusty 2FX terliklere bakabiliriz. Dış kısmı suni deriden üretilmiş beyaz renkli bu terlikleri yaz sıcağında rahat etmek için tercih edebilirsiniz. Gösterişten uzak rahatlığa önem veren bu modelle yaz tatilinizde ayaklarınızı konforlu ve rahat tutarak tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/deniz-kenarinda-giyebileceginiz-en-iyi-10-erkek-terligi

Bu içeriği paylaş