Aura Renkleri ve Anlamları / Auranızı Nasıl Yorumlayabilirsiniz? 2021
  • 24 Kasım 2021
  • 250

10 Aura Rengi ve Sizin Hakkınızda Söyledikleri

Auralar, bir kişinin fiziksel bedenini çevreleyen görünmeyen enerji alanı olarak düşünülür. Ruh hâlimizden ve duygusal durumumuzdan (ve bazen başkalarının durumlarından) etkilenirler ve; farklı renkler, farklı nitelikler ve duygularla ilişkilendirilir. Bir kişinin aurası genellikle renklerin bir kombinasyonudur ve biri diğerlerinden daha baskındır.

Bir aura okuması sırasında auranızın fotoğrafını çekebilir, hızlı bir aura testi yapabilir, hatta vücudunuzda bir yere yumuşak bir şekilde bakarak veya ellerinizi birbirine sürtüp yavaşça ayırarak ve renklerin görünüp görünmediğine bakarak kendiniz tespit etmeye çalışabilirsiniz. Renklerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız işte aura yorumcusu Rachelle Terry’nin aktardıkları..

10 aura rengi ve anlamları:

Kırmızı

Auranızda kırmızı varsa, Terry’ye göre muhtemelen enerjik ve ateşli bir insansınız. Kırmızı auralar, “düşünceleri harekete geçirmekte hızlı olan” ve “kullanım kılavuzlarını okumayan” birini gösterir.

Yedi çakranın her biri aynı zamanda bir renkle ilişkilidir; bu nedenle çakra renklerini anlamak, auraları deşifre ederken yardımcı olur. Örneğin kırmızı, kök çakra ile ilgilidir ve auranızda yeterli miktarda kırmızı görüyorsanız, kök çakranızın sabit ve engellenmemiş olduğu anlamına gelir.

Turuncu

Turuncu bir aura, yaratıcılık ve cinsel enerji ile ilgilenen sakral çakra ile ilgilidir. Auradaki turuncu, akan yaratıcı enerjiyi gösterebilir.

Ek olarak, Terry, auranızda turuncu belirirse, bunun “teoriden ziyade deneyimlerden ders alma eğiliminde olduğunuz” ve “çoğu zaman bir şeyleri zor yoldan öğrenmeniz gerektiği” anlamına gelebileceğini belirtir.

Sarı

Terry, bu neşeli renkle tahmin edebileceğiniz gibi, sarı auraların güneşli ve karizmatik birini ifade ettiğini söyler. Ayrıca birçok farklı insanı çeken manyetik bir kişiliğe sahip olabilirler.

Sarı, kimliğiniz ve güveninizle ilgilenen solar pleksus çakrasının rengidir. O hâlde auranızdaki sarı, kendinden emin ve güçlenmiş hissettiğinizin iyi bir işaretidir.

Yeşil

Yeşil, kalp çakrasıyla ilişkili bir renktir, bu nedenle kalbin meseleleriyle ilgilidir: kendinize ve başkalarına sevgi, şefkat ve bağışlama.

Auranızda yeşil varsa, Terry muhtemelen “müziği, doğayı ve bağlı kalmamayı” sevdiğinizi vurgular. Yeşil bir aura, özellikle açık bir kalbe işaret ettiğinden, Terry, kişinin çevresinden veya diğer insanlardan kolayca etkilenme eğilimi olabileceğini ve bu aura rengi için sınırları belirlemenin önemli  bir hâle geldiğini ekler.

Pembe

Auranızda pembe varsa (yeşille birlikte kalp çakrasıyla ilişkili olan bir diğer renktir), Terry büyük olasılıkla kalpten yaşadığınızı ifade eder: Sen “nazik, sevecen ve sevecen”sin.

Yeşile benzer şekilde, pembe görmek kalp çakranızın açık ve alıcı olduğunun bir işaretidir. Bu noktada nazik ve şefkatli doğanızı kutlayın, ancak sınırlara olan ihtiyacı unutmayın.

Mavi

Birinin aurasındaki mavi, güçlü bir zihnin işaretidir – ancak bu kişi biraz bulutlarda da olabilir. Auralarında çok fazla mavi olanlar “zihinsel âlemlerde daha fazla işlerlik gösterirler” ve kendilerini topraklamayı hatırlamaları gerekir, diye altını çizer Terry. Ama aynı zamanda çok anlayışlı olabilirler.

Mavi, boğaz çakrasının rengidir; ifadeyi ve gerçeği yönetir. Boğaz çakranız temiz ve akıcıysa; auranızdaki mavi, içinizde tuttuğunuz iç görülerin dışa dönük ifadesini işaret eder.

Mor

Mor auralar çok dikkat çeker çünkü bu, Terry’ye göre; güçlü sezgi ve hassasiyetin yanı sıra büyük zihinsel derinliklerle ilişkilendirilen bir renktir.

Mor, sezgiyle ilişkilendirilen üçüncü göz çakrasının rengidir. Auranızda mor varsa, bazı psişik, empatik veya sezgisel yetenekleriniz olabilir.

Beyaz

Birinin aurasında beyaz konsantrasyonları görmek biraz daha nadirdir. Ama olur da görürseniz, Terry, beyaz bir auranın; çok hızlı bir zihnin işareti olduğunu ve mükemmeliyetçilik ile sinir enerjisi eğilimine işaret ettiğini belirtir.

Beyaz, bizi evrensel enerjiye ve birliğe bağlayan taç çakra ile ilişkilidir. Onu auranızda görmek, kendinizden daha büyük bir şeyle güçlü bir bağlantı hissine sahip olduğunuz anlamına gelir.

Siyah

Ve son olarak, auranızda siyah veya özellikle karanlık alanlar varsa, Terry bunun aslında auranızın “rengi” olmadığını; daha çok, bir parçanızın bitkin veya yorgun olduğunun bir işareti olduğunu belirtir.

Bu durumda, o aurayı biraz aydınlatmak ve enerji alanınızı (ve çakralarınızı) tekrar dengeye getirmek için enerji seviyenizi topraklamak, iyileştirmek ve dengelemek için biraz zaman ayırmanız önerilir.

Gökkuşağı

İkiden fazla renk gösteren bir gökkuşağı auranız varsa; bu, çok yoğun bir dönemden geçtiğinizin veya bir değişimin ortasında olduğunuzun işaretidir.

Auranız gökkuşağı titreşimleri verdiğinde kendinizi ekstra enerjik ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Bu yüzden dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışarak ve yeni şeyler yaparak bundan yararlanabilirsiniz. Madalyonun diğer tarafında ise bu yoğun enerji, tükenmişliğe ve bunalıma neden olabilir. Bu nedenle rahatlamak için de zaman ayırdığınızdan emin olun deriz.

 

Yararlanılan kaynak metin: https://www.mindbodygreen.com/articles/aura-colors-and-their-meanings

Aura Renkleri ve Anlamları / Auranızı Nasıl Yorumlayabilirsiniz? yazısı ilk önce Ayşe Tolga İyi Yaşam üzerinde ortaya çıktı.

Bu içeriği paylaş