Aralık Feng Shui Analizi 2022
  • 10 Aralık 2022
  • 160

2022 ‘nin Aralığı geldi ve yeni bir yıla girerken bize fiziksel ve ruhsal alanlarımızda temizliğini hatırlatıcı bir etkide. 24 Güneş terimine göre Aralık ayı enerjileri 7 Aralıkta başlayıp 5 Ocak’a kadar devam eden zaman dilimini kapsayan süreci anlatıyor bize ve bakalım ne diyor ..

 

Merkez

 

Evinizin işyerinizin merkezinde metal ve su elementleri ( metal sesi de dahil ) bulundurmak 5 yıldızının kombinasyonlarıyla istenmeyecek birtakım etkileri dengeleyecek iken, evinizin merkezindeki tadilat işlerini bu ay için ertelemenizde yarar var.

Denge tedbirlerini aldıktan sonra finansal başarı ve şans yıldızının potansiyel ektileri görünebilir bu yön için .Doğum anınız ile belirlenen elementlerden ,özellikle su elementi kişisiyseniz, bu yönde 5 ve 1 yıldızının potansiyellerinden oluşabilecek böbreklerinize özen gösteriniz .Kendinizle ve sistem ile bağlantı kurduğunuz bir meditatif alanda vücut sağlığınızı ışık kalkanı içine alıp içine temiz nefesler ile doldurmak da bir alternatif yöntem olabilir.

 

Kuzey

 

. Evinizin bu yönünde çalışma alanınız mı var yoksa ofis mi bilmiyorum ama ,şöhret ,kariyer ,güç ,yetenek alanlarını desteklemek için ametist ,kuvars gibi kristal doğal taşlarınızı bu yöne alıp, siyah veya beyaz metal objelerle de yıldızların potansiyelini parlatmak isteyebilirsiniz.

 

Kuzeybatı

 

Aralık ayında olmak isteyeceğiniz bir yöne hoşgeldiniz.Evinizin ,işyerinizin kuzeybatısını sirkeli su ile zaman zaman temizlikler yapıp ,iç mekan bitkinizi bulundurmak yoksa da temin etmek (areca sp,monstera deliciosa ,sanseveria trifasciata gibi ) 6 metal yıldızının istenmeyecek anlaşılmazlık etkilerini dengeleyecek tedbirler olacak iken 9 Ateş yıldızının gelecek bereketi ve kutlamalarına etki edecek etkili bir dokunuş olacaktır.

Kuzeydoğu

Metal elementi ve tezahürlerini arttırmanızın sizi yıldızların kombinasyonu ile oluşabilecek ilişki dengesizliği ve hastalık potansiyelini dengeleyecek bir tedbir olacaktır. Evinizin kuzeydoğusunu sık sık havalandırmanızı arada adaçayı ve sedir ile duman temizliği yapmanızı ve bu yönde olabildiğince sabit zaman geçirmemenizi hatırlatmak isterim

 

Batı

Evinizin işyerinizin batısı sık sık zamanınızı paylaştığınız bir alan ise ,yıldız kombinasyonlarının işaret ettiği karaciğer ve akciğerinize özen gösterecek şekilde yemek ve yaşam seçimleri yapmanızı önerebilirim. Mekanınızın bu yönünde temizliği sirkeli su yapmayı tercih etmeniz yine alanı dengeleyecek bir seçim olacaktır..

 

Doğu

Doğu yön odanızda bu ay tuzlu sularla kürler yapıp ara ara bulundurmanız ,güzelce havanaldırmanız ,duman temizliğini ile normal temziliği de yaparken

sirkeli suyu da ekleneniz ve doğal taşlarınızı da bu yöne almanız yıldızların olası potansiyel sakarlıklar ,çatışmalar ,otorite iletişimlerini dengeleyici etkide olacaktır. Herşeyi yaptıktan sonra odanızda sakin sakin otururken bir mum da yakabilirsiniz ne de olsa 8 toprak yıldızı ile finansal başarılar da bu yönde bizi destekliyor.

 

Güneydoğu

Yeteneklerinizi ve onları tanıtma isteğinizi destekleyecek bir yöndesiniz bir yandan ad bu yönde fazlaca zaman geçirmeniz ,sizde planlarınız dışında harcamalara teşvik edebilir , farkında olabilirsiniz . Güneydoğunuzda su elementi veya tezahürlerini bulunrabilirsiniz ,ne olabilir derseniz  mavi veya siyah renkleri ağırlıkta olan bir tabloda bu tezahürlere dahil olabilir diyebilirim. Mevcut ateş elementini bu yönde azaltmak dengeleyici bir önlem olacaktır.

 

Güney


Evinizin mutfağına veya şömine barbekü alanına denk gelen bir yön ise ateşi dikkatli kullanmayı hatırlamanız tedbirli olacaktır. Yöndeki yıldızların kombinasyonları hastalık ,dedikodu ve engel potansiyelini nasıl dengelerim derseniz ? Su elementi ekleyebilirsiniz derim . Hatta bu su elementi tuzlu su ise içinize niyetinizi de meditatif bir anınızda aktardığınız zaman temizleyiciliğinde de katkınız eklenerek artabilir. Bu ay güney yönünüzde tadilatı ertelemenizde yarar var.

 

Güneybatı

 

Bir yandan artan maddi gelir potansiyelini çağıran bir yandan da yasal sorunları da kapıdan geçirmeye çalışan bir yön . Bu yönünüzde yankısını duyabileceğiniz şekilde ,bir metal çanı konumlanırıp . Mavi veya siyah renkleri içeren bir metal bir sembol obje de konumlandırmanız yararınıza faydaları pozitif etkileceyek bir katkı olacaktır.


Kaynak: https://www.aysetolga.com/aralik-2022-feng-shui-analizi

Bu içeriği paylaş