8 Kasım Ay Tutulması 2022
  • 02 Kasım 2022
  • 171

8 Kasım günü Türkiye saatiyle 14:00 civarında tam Ay tutulması meydana gelecek. Avrupa, Afrika ve Asya’dan gözlemlenebilecek. Ancak Türkiye’de gündüz saati olması sebebiyle görülemeyecek. Ay tutulması Dünya’nın Ay ile Güneş arasına girmesi sonucu yaşanan astronomik olayın ismidir. Dünya, Güneş’ten Ay’a doğru giden ışınların önünü kapattığı için, Ay üzerine Dünya’nın gölgesi düşer. Bu olaya “tutulma” adı verilir.

Tutulma esnasında Menkar sabit yıldızı etkisi altında olacağız. Menkar bazı sağlık sorunları verebilir. Menkar sabit yıldızı da bu popülarite içerisinde bazen sorunlar, bazen zararlı olaylar, bazen ün kayıpları verebilir. Yani bir tarafı iyiyken bir tarafı kötü olabilir. Kişinin karakterini sertleştirebilir. Sağlıkla ilgili de boğaz bölgesi ile ilgili sorunlara dikkat etmekte fayda var. Duygusal kararlılık verebilir. Şansızlıklar, kazalar, başta endişe olmak üzere duygusal sorunlar, sağlık sorunları görülebilir. Aile içi anlaşmazlıklar, miras konusunda zorluklar görülebilir. Ay tutulması zamanında Mars retrosu hakim dolandırıcılık, aldatılma, kandırılmalara da dikkat.

Tutulmadan en çok etkilenecek burçlar Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçlarıdır. Tam bir hesap kesimi ve netleşme zamanıdır. Ay tutulması Boğa burcunda gerçekleşiyor olacak, Ay Boğa’da yücelimdedir. Ay, Uranüs ve Ay düğümleri ile kavuşumu ani ve kadersel değişimleri anlatır. Herkese kolaylıkla üstesinden gelebileceği bir tutulma dilerim.

 

 

Sevgiyle Kalın

Astrolog Veronika

 

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/8-kasim-2022-ay-tutulmasi

Bu içeriği paylaş