30 Mayıs İkizler Yeniayı ve Oyunun Kuralları 2022
  • 30 Mayıs 2022
  • 174

30 Mayıs saat 14:30’ da ve 9 derecede İkizler yeniayı meydana geliyor. Bu yeniay bizlere önemli kararları almamız için yeni fırsatlar sunup, geçmişte gözümüzden kaçan konuları  tekrar görmemizi sağlayacak. Bu gökyüzü enerjilerini eğer istikrarlı ve mantıklı yönetmeyi  başarabilirsek Jüpiter ve Mars Koç enerjisiyle büyük girişimlere büyük imzalar atabiliriz. Kaybettiğimiz özgüvenimiz yerine geliyor, güncellenen Mars enerjileri ve en önemlisi Jüpiter ile kavuşumu yeni fırsatları bizlere sunuyor. Venüs’ ünde  Boğa  burcuna geçmesiyle kafaya koyduğumuz ve üstesinden gelebileceğimizi düşündüğümüz her konuyu olumlu yönde neticelendirebileceğiz.

Yeniay enerjileriyle birlikte daha çok taşınma, hukuki konular, yurtdışı gündemleri, statülerimiz, iletişim, haberleşme, sosyal medya, mahkemeler ve eğitim konuları gündemde  olacaktır. Merkür etkili bir yeniay olması sebebiyle oyunu kurallarına göre oynayan, aklını kullanan bu dönemde kazanır. Nasıl ki basit bir kelime üretme oyunun bile bir kuralı varsa  gökyüzü etkilerinin de bazı kuralları var. Merkür akıl, hafıza ve zeka  demektir. Düşünme, konuşma ve öğrenme kapasitemizi gösterir. Mitolojide onu seyahat ve ticaret tanrısı Hermes  temsil eder. Başarı için öncelikle detaylı araştırıp, analiz edip sonrasında kararlar almamız ve uygulamamız gerekiyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşadığımız tutulmalar ve etkileriyle hayatlarımızda küçük dokunuşlarla  beklenmedik etkiler görülmeye başladı. 30 Mayıs ve sonrasında kim olmak ve ne yapmak  istediğimize karar verip daha emin adımlarla daha güzel yollar alıp, ilerleyeceğiz.

Şans enerjileri sizlerle olsun.

 

Sevgiyle,

Astro Veronika

 

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/30-mayis-ikizler-yeniayi-ve-oyunun-kurallari

Bu içeriği paylaş