2023 Burç Yorumları 2022
  • 31 Aralık 2022
  • 106

                                   

 

Herkese merhabalar,

Şimdi sizlerle 2023 yılı yıldızların gündemini belirleyeceğiz.

2023 Koç burcu

2023 yılında16 Mayıs tarihine kadar Jüpiter burcunuzda. Her türlü girişim ve yeni başlangıçlar için destek aldığınız bir zaman dilimi. Hayalinizde olan ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz ideallerinize adım atabilirsiniz. Özellikle de 14 Ocak sonrası Mars retrodan çıkacağı için enerjiniz de artıyor . Seyahatler yoğunluğunuzu arttıracak. Nisan ayında burcunuz da gerçekleşen tutulma hayata bakış açınızı değiştiriyor. Haziran 2023’e kadar evren fırsatları size sunmak üzere adeta sizin için çalışıyor. Tek yapmanız gereken harekete geçmek. Girişimciliğinizi ön plana çıkarın . Ayrıca yılın ikinci yarısı para kazanma konusunda şans sizinle olacak. Kazançlarınız artıyor ,yeni yatırımlar ve yeni iş  fırsatları size şans getiriyor.

2023 Boğa burcu

Geçtiğimiz son 1,5 yıldır özellikle oldukça zorlandınız, zorlu sınavlar verdiniz. Büyük bir değişim döngüsünü geride bıraktınız.Yüzleşmeler ve ayrılıklar yaşadınız. Satürne etkisiyle kariyer hayatınızda zorlayıcı kısıtlamalar ve hissedilir değişiklikler  yaşadınız.Yeni  sorumluluklar aldınız. 2023 yılı Mayıs ortasından sonra  rahatlayacağınız güzel etkiler sizinle olacak. Jüpiter Boğa ‘ya   burcunuza geçiyor. Veee artık yoğun çalışmalarınızın hakedişlerini bir bir alıyorsunuz. Yeni eğitimler ve akademik kariyer konusunda çok  destekleyici bir süreç başlıyor sizin için. Şans, nasip, kısmet  sizinle olsun…

 

2023 İkizler burcu

Yeni yılda enerjiniz biraz düşük olabilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Ocak ayı yarısından sonra  Mars’ın retrosu bitince üzerinizdeki ölü toprağını atıyorsunuz. Motivasyonunuz yerine geliyor. Yeni fırsatlar ayağınıza geliyor. Mart ayı itibariyle Satürn Balık burcu geçiyor ve bu transit hareket size yeni kariyer sorumlulukları getirecek. Mayıs ayı ortası itibariyle Jüpiter Boğa geçişi enerjisi size büyük fayda sağlıyor. Yeni tanışmalar – networkunuzun genişlemesi söz konusu… Güzel ve bolca kariyer gündemi olan bir yıl sizi bekliyor .

 

2023 Yengeç burcu

Sevgili Yengeçler … Sizler için çok önemli bir yıl 2023. Jüpiter Koç transiti sizin kariyer konularında statülerinizin olumlu anlamda değişmesine sağlayacak. Kariyer konularında güzel bir çıkış yakalayacaksınız. Satürn Balık transiti sizi bu yıl oldukça dönüştürüp değiştirecek. Bekar Yengeçler yeni aşk konusunda  oldukça nasipli ve kısmetlisiniz. Ruh eşinizi bulabilirsiniz. 2023 Yaz aylarında burç değiştiren ay  düğümleri  ev, aile, yuva, taşınma konularında hayatınızı etkileyecek.

2023 Aslan burcu

Sevgili  Aslanlar .. Hepiniz 2022 yılında aşırı yoruldunuz, tükendiniz. Evlilik hayatı ,aşk hayatı derken iki arada denge  kurmaya çalışırken epey  çile çektiniz. Jüpiter Koç transiti size şans getiriyor . 2023 yaz aylarında Venüs retrosu maddi konularda, ilişkilerinizde geçmiş konular veya kişiler önünüze tekrar düşebilir.. Kadersel Ay Düğümlerinin  Koç-Terazi aksına geçmesi sizleri çok olumlu etkileyecek. Uzun ve keyifli seyahatler yapacağınız keyifli ve mutlu olacağınız  bir yıl sizi bekliyor ..

2023 Başak burcu

2022 yılında tüm gücünüzle çalıştınız, emek harcadınız. 2023 yılında yaptığınız çalışmaların ve harcadığınız büyük emeklerin karşılığını almaya başlayacaksınız. Bekar Başak burçları 2023 yılında evliliğe adım atabilir. İlişkilerinize ciddi bir bakış açısı içinde olacaksınız. Mayıs 2023 itibariyle Jüpiter Boğa burcu transiti 9 evinizi olumlu etkiliyor eşinizin ailesinden maddi, manevi fayda görebilirsiniz. Finansal konularda şanslısınız, kazancınız artıyor ve keyfiniz yerine geliyor.

2023 Terazi burcu

Jüpiter Koç transiti sizleri evlilik ve ortaklık konularında destekliyor. Kadersel  Ay Düğümleri de bu sene Koç-Terazi aksına geçiyor ve  bu transit siz  bekar Terazileri  evlendirecek. Çocuk sahibi olmak isteyen güzel yürekli Terazi burçları şans sizden yana … 2023 yaz aylarında meydana  gelecek  Venüs retrosu ile birlikte arkadaş çevrenize dikkat etmenizde  fayda  var.

2023 Akrep burcu

2022 resmen bizi ezdi geçti . Ama yılmıyoruz, pes etmiyoruz… Akrep ve  Boğa  aksındaki  kadersel ay düğümleri yeterince Akrepleri zorladı ve gitmesi gereken herkes Akreplerin hayatından çıktı, gitti … 2023 yılında Jüpiter Koç burcu transiti sizi kariyer konularında oldukça destekliyor. Nisan, Mayıs aylarında terfi almak , statü değişikliği söz konusu olabilir. Jüpiter sizin görünürlüğünüzü arttıracak. Bolluk, bereket ve talih gezegeni Jüpiter desteği ile kariyerde bir adım daha ön plana çıkıyorsunuz sevgili Akrepler….

 

2023 Yay burcu

Jüpiter Koç transiti sizlere  aşk, hobilerinizden para kazanmak gibi güzel şanslar getirecek. Bekar Yay burçları yeni bir aşk gelebilir. 2023 yılında taşınma, yer değişiklikleri yapabilirler. Yurtdışı konuları olumlu anlamda gündeminizde olacak.Yeni eğitimlere başlamak , akademik kariyer yapmak için çok güzel  bir dönem. Jüpiter sizi adeta 2023 yılında ödüllendirecek, şans sizden yana …

 

2023 Oğlak burcu

Sevgili Oğlaklar  2023 yılında olumlu anlamda taşınma fırsatları yakalayabilirsiniz. Mart 2023 te başlayacak Satürn Balık transiti de size kardeşlerinizle ile sorumluluk aldırabilir. Üzerinizdeki ataleti bir kenara bırakın ve karşınıza gelecek yeni iş fırsatlarına odaklanın

2023 Kova burcu

Sevgili Kova burçları Plüton Kova transiti 2023 yılında sizleri aydınlatıyor.. Finansal konularda Satürn sizi kısıtlayabilir, yatırımlarınıza dikkat edin fazlaca riskli işlerden bu yıl uzak durmanızda  fayda var. 2023 Yaz aylarında meydana gelecek  olan Venüs retrosu ikili ilişkilerde daha sakin ve temkinli  olmanızı istiyor .

2023 Balık burcu

Satürn Mart ayında Balık burcuna geçiyor. Balıklar bu yıl bol bol iş seyahatleri yapabilir, mal ,mülk sahibi olabilirler. Sistem ve sunduğu fırsatlar sizleri 2023 yılında oldukça destekliyor. Şansınız bol olsun ….

 

Astrolog Veronika

Sevgiyle kalın .

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/2023-burc-yorumlari

Bu içeriği paylaş