2-9 Ağustos Astroloji Tahmini: 08.08 Aslan Yeniayı  2021
  • 02 Ağustos 2021
  • 524

Satürn ve Uranüs arasında devam eden çatışma hissedilir hale gelecek. Satürn, geleceğe odaklı olan Kova burcundayken Boğa burcundaki Uranüs ile kare yapacak ve insanlar ile tabii hayat alanlarını, gıda kaynaklarını ve göçü etkileyen ani ve acil vaziyetler ile krizler ortaya çıkacak. Bu vaziyet abuhavayla alakalı acil vaziyeti ve bunun göklerde bulduğu yansımayı gösteriyor.

Özgürlük dürtüsü gittikçe güçlenirken hükümetler ise daha fazla kaide, kısıtlama ve siyaset alana getirecek. Daha önceki kutuplaşmalara geri dönmek yerine destek sistemlerinizi güçlendirmeye odaklanın. Kova-Boğa ikilisinin hayatınızın hangi istikametlerini kalıcı olarak değiştireceğinin farkında olmanız gerekir.

8 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki yeniay, Kova burcundaki Satürn ve Boğa burcundaki Uranüs karesi ile ihtilaf içerisinde olacak ve Yay burcundaki karmik Büyük Çekici ile üçgen yapacak. Bu arada Dünya, Aslan Takımyıldızı’ndaki Sirius Aslan Kapısı ile hizalanacak ve şarj olmanız ve şahsi etrafınızı temizlemeniz için 08.08’de olanak yaratacak. Kendinizi sıkışmış, arafta kalmış veyahut motivasyonsuz hissediyorsanız, Uranüs’ün yine şarj etmesi ile kendinize ve dünyaya karşı yeni sorumluluklarınıza adım atabilirsiniz.

Numerolojide 8. ayın 8. günü oldukça içsel ve heyecan dolu bir gündür. 8 sayısı sonsuzluğu temsil eder; sahip olduğunuz sonsuz ruh ve yaptığınız sonsuz yolculuk. Güneş fiziksel bedeniniz için yaşam yayarken, bilhassa de şu sıralar yöneticisi olduğu Aslan burcundayken Sirius kalbinizin şifası, üçüncü gözün açılması ve psişik yüklemeler yoluyla tinsel bedeniniz için yaşam yayar. Sirius bu arada ileri teknoloji ile alakalıdır. Teknolojik bir yenilik düşünüyorsanız ya da web sitesi, blog, mobil uygulama teknolojiyle alakalı başka bir şey tasarılıyorsanız, tasarılarınızı uygulamaya yeniaydan sonraki gün başlayın. 

Bu yeniayda şunlara dikkat edin:

  • İşe yaramayan şeylere değil, yarayan şeylere odaklanın
  • Kaybediyor olduklarınızı değil, bulduklarınızı fark edin
  • Çok daha fazlası kapanırken açılan şeyleri anlayın

Koç Burcu Haftalık Tahmin

Yaşam tarzınızda daha önceki bir alışkanlığınız kayboluyor ve ikinci, beşinci ve on birinci haneleriniz gelişim ve değişim için çağrılıyor. Başka bir deyişle gelirinize, borçlarınıza da birikimlerinize dikkat faktörüz ve tüketiciliğin destur azalması için uygulanabilir tasarılar yapmanız ve hayatınızın her alanını yaratıcılıkla beslemeniz gerekiyor. Mesuliyet almak ve  hatıran tadını çıkarmak arasındaki balansı bulmayı amaçlayın.

Değişik bir yaşam biçimine adım atıyorsunuz.

Boğa Burcu Haftalık Tahmin

Hanenizle ilgilenmeniz gerekiyor. Bunun manası hem yaşadığınız yerle hem de topluluğunuzla ve ailenizle daha kuvvetli temeller yapmak, kendine daha yeterli hale gelmek ve daha az müsrif olmak için geleceği düşünmek mananına gelir. Güneş haritanızda Satürn ve Uranüs, hane ve iş hayatınızı yeniden dengeliyor ve bu sayede zihni, fiziksel ve duygusal sıhhatinizi besliyor ve finansal açıdan kendinize daha fazla yetebilmenize yardımcı oluyor. Pazar günü Aslan’da gerçekleşecek olan yeniay yaptığınız her şeyin ehemmiyetli olduğunu anımsadıyor.

Eski bir masal olan karınca ile çekirge aklımıza geliyor.

İkizler Burcu Haftalık Tahmin

Güneş ile seyyareniz Merkür’ün iletişim bölgesinde olması ve Pazar günkü yeniayla beraber zihniniz her vakitkinden fazla çalışıyor olacak. Psikolojik gerginliğinizin birazını boşaltmak ve uykusuzluğun önüne geçmek için ekstra dikkatli olmanız gerekiyor. Değiştirme gücünüz olmayan şeyleri kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçin; bu da hemen hemen çoğu şey mananına gelmektedir. Tamamiyle bilinmeyen bir bölgeye doğru ilerliyorken kişisel güvenliğinizi sağlamak için uygulanabilir fikirler bulmak için zekanızı kullanın. Dünya nasıl düzenli olarak karmaşa yaşıyorsa umutlarınız, hayalleriniz ve tasarılarınız için de bu geçerlidir.

Kendinize daha fazla yetebilir hale gelin.

Yengeç Burcu Haftalık Tahmin

Satürn-Uranüs karesi yoğunlaştıkça mali durumunuz ve kaynaklarınız baskı altına giriyor. Başka bir deyişle kazandığınız, biriktirdiğiniz, borçlu olduğunuz şeyler, sahip olduklarınız, kabiliyetleriniz ve yaşam tecrübeniz baskı altında olabilir. Ayrı olarak başkalarıyla ortaklık mananında beraber sahip olduğunuz şeyler de bu durumda etkilenebilir. Her şey, hızla değişen dünyada en çok sevdiğiniz şeydeki bir farklığa bağlı. Tedarik zincirlerine erişmek ve güvenli bir şekilde yaşamak için paraya ihtiyacınız gittikçe daha fazla olacak. Bir Yengeç olarak bunu sezgisel bir şekilde anlıyorsunuz. Yeni gelir yolları bulmak için Pazar günkü Aslan yeniayı ile beraber çalışın.

Para ile beraber seçenekler çoğalır.

Aslan Burcu Haftalık Tahmin

Bu sene sizin zamanınız geldiği için kalbinizdeki ateş parlak bir şekilde yanıyor olmalı. Eski hayat tarzınızla alakalı pek çok istikamet doğal olarak sahip oldukları faydalarını yitirerek kayboluyor. Teşekkür edin ve onları serbest bırakın. Pazar günü gerçekleşecek olan yeniayda Sirius tarafından aydınlatılan Aslan Kapısı ile kimin ve neyin kaybolduğunu ve gelecek için daha kuvvetli temeller oluşturmak ismine sahip olduğunuz kabiliyetleri nasıl kullanabileceğinizi düşünün. Tanıdığınız ve ehemmiyet verdiğiniz insanlar, aileniz ve arkadaşlarınız sizin için daha da önemli olacak. Ortaya koyduğunuz düşünceler, kelimeler, eylemler, duygular başka bir deyişle her şey somut bir fark yaratacak.

Kendinizi daha yüce bir şeye açın.

Başak Burcu Haftalık Tahmin

Ağustos her zaman enerjinizin en düşük düzeyde olduğu aydır. Güneş sizi bir yıl daha şarj etmek üzere burcunuza geçmeden evvelki son ay Ağustos. Bunun farkında olarak natürel döngünüze göre hareket edin ve kendinizi biraz geri çekin ve kendinize vakit ayırın. Önümüzdeki Pazar Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniay on ikinci, altıncı ve dokuzuncu evlerinizde Satürn ve Uranüs ile çatışacak. İşler umutsuz gibi görünebilir ve öyle olabilir, bu yüzden size ait olmayan şeyleri kontrol etmeye çalışmayı ve o an var olan her şeye reaksiyon vermeyi bırakın. Bunun yerine ortaya çıkan ehemmiyetli öncelikleri düşünmek için boş zamanınızı kullanın ve yapacaklarınızı buna göre belirleyin.

Evrenin zamanlaması sizin egonuza uymasa bile mükemmeldir.

Terazi Burcu Haftalık Tahmin

Güneş haritanızda beşinci, on birinci ve sekizinci haneleriniz gelişmek ve dönüşmek üzere yoğun baskı altında. Bu vaziyet daha önceki tasarılarınızın, umutlarınızın ve hayallerinizin çoğunun yararlarını yitirdiğini ve onların yerini alacak şeyleri düşünmenizin zamanı geldiğini kabul faktörüz gerektiği mananına gelir. Yani değerleriniz ve öncelikleriniz ön tasarıda olmalı. Sizin için harbiden ehemmiyetli olan hangi şeyin değiştiğini anlamaya zaman ayırın. Terazi olarak inandığınız şeyin doğru ilişkiler ve nezaket olduğunun farkında olun. Sahip olduğunuz bu bilgi eylemlerinizi ileriye yönelik olarak nasıl değiştirecek?

Eski bir alışkanlık karanlığa karışıyor.

Akrep Burcu Haftalık Tahmin

Akrep burcu olarak iki yönetici seyyareniz var: Plüton ve Mars. Her iki seyyare daimi imtihanlar, zorluklar ve başlangıçlarla dolu bir hayat yaşamanıza kapı aralar. Bu da o vakitlerden bir tanesi. Hane, aile ve kariyer konusunda yaptığınız yapılar artık başka bir şeye dönüşmek üzere çözülüyor. Tamamiyle bilinmeyen bir bölgeye doğru ilerlerken şahsi güvenliğinizi yapmak için uygulanabilir fikirler bulmak ve hayatta kalma içgüdünüzü kullanmanın zamanı geldi. Dünya nasıl düzenli olarak karmaşa yaşıyorsa umutlarınız, hayalleriniz ve tasarılarınız için de bu geçerlidir.

Direnmeyin.

Yay Burcu Haftalık Tahmin

Dünyanız yeniden açılıyor ve sadece pandemi tedbirlerinin hafifletilmiş olmasıyla değil, uzun müddettir derin bir uykuda olduğunuzu fark etmenizle birlikte içsel olarak da açılıyor. Satürn, Uranüs ve Pazar günkü yeniayın bu uyandırma çağrısı umutlarınızı, hayallerinizi ve tasarılarınızı aktüel hale getirmek için büyük bir dürtü duymanıza kapı aralıyor. Daha önceki tasarılarınızın çoğu canlılığını kaybetti ve şimdi hayatı gerçekten neyin ve kimin yaşanabilir kıldığına karar vermenizin ve gayretinizin, sevginizin ve bağlılığınızın bunları daha da iyi hale getirmeye harcamanızın vakiti geldi.

Sadece konuşmakla kalmayın, yapın.

Oğlak Burcu Haftalık Tahmin

Satürn’ün kış çocuğu olarak Ağustos ayı Sirius’un ve Aslan’ın sıcaklığının, sizi ayakta tutanın sevgi olduğunu anlamak üzere kalbinizi açmanızı sağlıyor. Duyduğunuz sevgi yakınınızdakiler dahil olmak üzere tüm insanlık için sevgi duymanıza kapı aralıyor. Değişimin netlikle bir tercih olmadığı bu hafta içinde yaşadığınız topluluk ya da aileniz için hoş bir şey yaparak işe başlayın. Neyin ve kimin yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı var? Nezaket, harcandıkça tükenmeyen bir para birimidir; harcandıkça artar.

Sevgiyi kendinizden başlayarak yayın.

Kova Burcu Haftalık Tahmin

Güneş Kovası olarak Mart 2023’e kadar burcunuzda Satürn bulunacak. Ve bu hafta Satürn, Uranüs’ün yanı sıra karşıt burcunuzda bulunan yeniayın baskısı altında olacak. Daha fazla etkileşim ve sosyal etkinliğe katıldıkça mesafeli ve içe dönük olmak yerine nazik, kibar, destekleyici ve besleyici olmak daha önemli olacak. Bunun karşılığını olduğu gibi alacaksınız. Bu da moralinizi yükseltecek ve olmayı seçtiğiniz kadar yalnız olmadığınızı anımsadacak.

Yalnızlıktan çıkma vakiti geldi.

Balık Burcu Haftalık Tahmin

Balık burcu olarak değişim gezegenleri olan Satürn ve Uranüs eski destek kaynaklarını ortadan kaldırıyor ve çökmekte olan temelleri yıkarak daha iyi ve daha güçlülerini yapmanıza yardımcı oluyor. Sıhhatinize, iyilik halinize, egzersiz ile çalışma rutinlerinize daha fazla dikkat edin. İyilik hali fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal bedenlerinize uyum getirmekle alakalıdır. Bu sayede hepsi aynı hizada olur. Oldukça hassas ve sezgisel bir burç olarak karmaşa ile uyum sağlamıyorsanız stres sebebiyle balansınız bozulabilir.

Kaosun içerisinden yeni öncelikler ortaya çıkıyor.

2-9 Ağustos Astroloji Tahmini: 08.08 Aslan Yeniayı  yazısı ilk önce Ayşe Tolga İyi Yaşam üzerinde ortaya çıktı.

Bu içeriği paylaş