18 Ekim-24 Ekim Astroloji Tahminleri: Her Şey Hazır 2021
  • 20 Ekim 2021
  • 230

Frekans alanlarındaki değişimi deneyimlediğimiz bugünlerde 23-30 derece arasında gezegeni ve noktaları bulunan tüm burçlar, 19 Kasım’daki Boğa Ay tutulmasından gelen dalgaları hissetmeye başlayacak. Tutulmaların, gerçekleşmeden dört hafta öncesini ve dört hafta sonrasını etkilediğini unutmayın. Bu tutulma, 2002-2003 tarihlerinden beri yaşanmayan ve Kasım 2021-Ekim 2023 arasında Boğa/akrep sabit burçlarında görülecek olan yedi tutulmadan ilki olacak.

Hem Terazi’deki Merkür hem de Kova’daki Jüpiter 18 Ekim’den itibaren güzel bir iyimserlik ve ivme getirecek. Hayatı olduğu gibi kabul etmekle yaratıcı ifadenizle, yeni hizmet çalışmalarınızla ve ertelemekte olduğunuz her şeyle hayata katılmak arasındaki tatlı noktayı bulmanızın zamanı geldi. Hayal gücünüzü neyin etkilediğine ve yaratıcı ifadenizi tetikleyen şeyin ne olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay, üç boyutlu dış dünyada her tür güç oyunlarının yer aldığı anlamına gelir. Merkür ve Jüpiter bu dolunaydan yalnızda 48 saat önce ileri hareketlerine başlarken dolunay ise Eris ile kavuşacak ve Terazi’deki Haumea, Güneş ve Mars kavuşumu ile üçgen yapacak. Bunların tamamı ise Oğlak’taki Plüton ile kare yapacak.

Hayatınızda sizin katkınız olan her şeyi yeniden tasarlayın ve bunlarla yeniden ilişki kurarak gerçekleşecek güç dalgalanmasıyla işbirliği yapın. Üç boyutun güçlü iradesi yerine beş boyutun yetenekli iradesini kullanın ve diğer insanların tasarladığı dramalardan ve pembe dizilerden uzak durun.

Koç Burcu Haftalık Tahmin

Koç burcu olarak sizin için kararlar, atılımlar ve ayrılıklarla ilgili bir hafta olacak. Herkesin aşırı sinirli olacağı bu hafta Jüpiter ile Merkür’ün aynı anda ileri gitmeye başlamasıyla birlikte muhakeme yetimizi kaybetmemiz kolay olabileceğinden dolayı normalden daha dikkatli olmanız gerekiyor. Öğrendiğiniz bazı yeni bilgilerle birlikte ivme kazanabilirsiniz. 20 Ekim günü burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte kendinizi duygusal açıdan iyi hissedebileceğiniz gibi kötü hissetmeniz de mümkün. Sizin için önemli olan bir ilişki kırılma noktasına gelebilir, bu nedenle kartlarınızı açık oynamanız önemli.

İleriye doğru tam gaz mı gidiyorsunuz yoksa frene mi basıyorsunuz?

Boğa Burcu Haftalık Tahmin

İşiniz ya da kariyerinizle ilgili olarak sessiz ya da durgun geçen bir dönemin sonlanmasına hazır olun. 18 Ekim’den itibaren Jüpiter’in, haritanızın zirvesinde ve Merkür’ün işinizle ilgili olan altıncı evinizde ileri hareketine başlamasıyla itibarınız artıyor. Büyük resme bakın, yenilik yapın, risk alın ve yönünüzü değiştirmeyi düşünün. Koç dolunayı sırasında sersemlik yaşayabileceğiniz için kendinize biraz zaman ayırın, başkalarının dramalarından ve pembe dizilerinden uzak durun ve muhakeme yetinizi kaybetmeyin. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle kimlerin sizi desteklediğini ve kimlerin sizi tükettiğini düşünmeye başlayın.

Güneşiniz 23°-29° Boğa arasında bulunuyorsa 19 Kasım Ay tutulması öncesi değişim dalgaları yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta, yıl sonuna kadar sürecek bir değişim dalgası başlıyor. 18 Ekim Pazartesi günü hem Jüpiter hem de Merkür ileri hareket etmeye başlıyor ve kolektif ve kişisel olarak kaosa neden olan gecikmeleri, aksaklıkları ve engelleri ortadan kaldırıyor. Çarşamba günü gerçekleşecek olan dolunay, yaratıcılık ve önceliklerinizle ilgili bölgeleri aydınlatıyor. Size yakın olan insanlar birden mantıksız bir şekilde davranmaya başlarsa onların yarattıkları dramalardan uzak durun ve sizin için önemli olan şeylere odaklanın. Ait olduğunuz grupları ve ağları düşünün ve ittifaklarınız ve dostlarınız arasında ayrım yapın. Bu dolunay tamamen kişilerin ve sorumlulukların değişimiyle ilgili olacak.

En çok zaman geçirdiğiniz beş kişinin sizi hayatta en çok etkileyen şey olmasını gerçekten istiyor musunuz?

Yengeç Burcu Haftalık Tahmin

Son zamanlarda yönünüzü kaybetmiş hissediyorsanız, Jüpiter ve Merkür’ün 18 Ekim’de ileriye dönmesiyle amaç duygunuzu yeniden kazanmaya başlayacaksınız. Çarşamba günü gerçekleşecek olan dolunay iş ve ev açınızda bulunacak ve iş ve yaşam dengenizi vurgulayacak. Evden çalışmaya ya da tam tersi işyerinde çalışmaya geri dönmeye karar verebilirsiniz. İşlerin sizin için nasıl sonuçlandığına bakmaksızın kararlarınızı duygusal, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı iyileştirmeye dayandırmayı unutmayın. Neyse ki 23 Ekim’de Güneş, Akrep burcuna geri dönüyor ve size yaratıcılığa, eğlenceye ve boş zamanlara önem vermeniz gerektiğini hatırlatıyor.

Kendi Kutup Yıldızınızı bulun.

Aslan Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta Jüpiter’in ve Merkür’ün ileri hareket etmeye başlamasıyla önceden engellenmiş veya hiçbir yere varmayacak gibi görünen durumlar daha özgür bir şekilde akmaya başlayacak. Kartlarınızı açık bir şekilde oynamaya hazırsanız, sizin için özel olan bir ilişki yeniden hayat bulabilir ve bağlılığınıza yönelik inancınızı tekrar kazanmanızı sağlayabilir. 20’sindeki Koç dolunayı Mars ve Plüton ile pek iyi anlaşamamaktadır. Bu nedenle diğer insanların duygusal ya da aşırı tepki verme eğiliminde olmasına karşı ekstra dikkatli olun. Tartışmalara ve güç oyunlarına çekilmek ne kadar çekici görünürse görünsün, bunu yapmayı reddedin. Ayın 23’ünde Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle eviniz, inzivaya çekilebileceğiniz hoş bir yere dönüşüyor.

Muhakeme yetinizi koruyun.

Başak Burcu Haftalık Tahmin

18 Ekim günü Merkür ve Jüpiter’in ileri hareketine başlamasıyla yaşamın hızının arttığını fark edeceksiniz. Merkür, kendinize çektiğiniz ya da kazandığınız şeylere vurgu yaparak para bölgenizi uyandırırken Jüpiter ise daha fazla günlük iş getirir. Ekonominizle ilgili bölgede bulunan Koç dolunayı ile Plüton iyi anlaşamadığı için teslim ettiğiniz işin kalitesine karşılık adil bir ödeme aldığınızdan emin olun. Gelir ve giderlerinize bakın, yetersiz kullandığınız kaynaklarınızı bulun, para sızıntılarını engelleyin ve sahip olduklarınızı birleştirmek için plan yapın. Bunu yapmak özellikle kaynaklarınızı ortağınızla paylaşıyorsanız önemlidir.

Daha güçlü temeller oluşturun.

Terazi Burcu Haftalık Tahmin

Ayın 18’i itibariyle hem Jüpiter hem de Merkür enerji dalgalarını aynı anda sürmek üzere ileri gitmeye başlıyor. Burcunuzda bulunan Merkür yeni bilgiler, içgörüler ve parlak bilgiler sağlar. 20’sindeki Koç dolunayı ile birlikte en yakın ilişkinizdeki gerçeklere ışık tutulacak. Tüm kartlar açık oynanacak. Ortaya çıkacak olan ne olursa olsun hedef göstermekten, suçlamaktan ve öfkeden kaçının. Devam etmekte olan sorunlara ortak çözüm bulmak için farklılıkların özüne inmeye odaklanın. Jüpiter gezegenler arasındaki drama kraliçesi ya da kralı olsa da aynı zamanda iyi niyet ve sıcaklık getirir.

Onlar alçalırsa sen yükselirsin.

Akrep Burcu Haftalık Tahmin

Diğer burçlar için bu hafta zorlayıcı geçebilirken Akrep burcu olarak siz, kendi elementinizde olacaksınız. Mars ve Plüton olmak üzere iki gezegeniniz aktif ve siz de bu gezegenlerin dalga boyunca doğduğunuz için onların enerjisini kullanarak dağları yerinden oynatabileceğinizi sezgisel olarak biliyorsunuz. 18 Ekim itibariyle Merkür ve Jüpiter aynı anda ileri hareket etmeye başlayacak ve odak noktanız, aileniz ya da mülkiyetiniz ile ilgili olacak. Çarşamba günkü Koç dolunayı ile fiziksel sağlığınızı iyileştirmek için eğlenceli yollar bulma, check-up yaptırma ya da kendinize spa hediye etme gibi bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Bunu, ruh halinizi düzeltmek ve 23 Ekim’deki kişisel yeni yılınızı kutlamak için erken bir doğum günü hediyesi olarak kabul edebilirsiniz.

Ve böylece dünya döner…

Yay Burcu Haftalık Tahmin

Harekete hazır olun! Pazartesiden itibaren Merkür ve Jüpiter’in aynı anda ileri gitmeye başlamasıyla temponuz artıyor. 19’unda ise Mars’ın bağlantı ve iletişim bölgenizde Jüpiter ile hizalanmasıyla kapalı kapılar ardına kadar açılıyor. Sonrasında 20’sindeki Koç dolunayı bir şeyleri gerçekleştirirken eğlenmek ve ne olacağını görmek için ilginç insanları bir araya getirmekle ilgili olacak. İmkanınız varsa her zaman ziyaret etmek istediğiniz bir yere seyahat edin ya da mümkün değilse 2022’de gerçekleştirmek üzere hedeflerinizden oluşan bir liste hazırlayın.

Mojonuzu geri alıyorsunuz.

Oğlak Burcu Haftalık Tahmin

Çevrenizdeki insanların aşırı hassas ve duygusal olarak değişken olacağının farkında olun ve içinizden gelen şeyi yaparak kişisel dramalardan hemen uzaklaşın. Bu dramalar yerine sizin için gerçekten önemli olan şeylere odaklanın ve tarafsız olun. Jüpiter’in ayın 18’inde gelir bölgenizde ileri hareket etmeye başlamasıyla harcadığınızdan fazlasını kazanmaya başlayabilirsiniz. Yine aynı gün Merkür de haritanızın zirvesinde ileri hareket etmeye başlıyor ve yeni müşteriler ya da maaş artışı için fırsat yaratıyor. Çarşamba günkü dolunay ile eviniz, aileniz ya da topluluğunuzla ilgili gerçekler gün ışığına çıkıyor. Bu durum, iş-yaşam dengenizi değiştirmeniz gerektiğini gösterebileceği için dikkat edin.

Önceliklerinizin neler olduğunu doğru saptayın.

Kova Burcu Haftalık Tahmin

Haftalarca süren kısıtlamalar sonrası plan yapmak, ilerlemek ve konfor alanınızdan çıkmak için uygun zamanlar geliyor. 18’inde Merkür ve Jüpiter’in ileri hareket etmesiyle enerji ve iyimserlikte artış oluyor. Öğretmenlik, akıl hocalığı ya da öğrencilik ile bağlantılı şeyler Koç dolunayı tarafından destekleniyor ve ön plana çıkıyor. Sosyal medya platformlarınızı güncelleyip genişleterek hırslı olun. Bunu 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesinden önce hazır hale getirin. Güneş ve Mars iki yıldır ilk kez haritanızın zirvesinde olacağı için karşılaştığınız ve fırsatı değerlendirin.

İlerleyin.

Balık Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta sizin için duygusal bir hafta olacak. Bu nedenle diğer insanların dramaları ile karşılaştığınızda sakin sulara yüzmek için sezgisel süper güçlerinizi kullanın. Başkalarının dramaları için “Bu benim sorunum değil” deyin. Sizi ilgilendiren şeyler bilin ve yalnızca onları yapın. Koç dolunayı gelir bölgenizde olacağı için mali durumunuzda düzenlemeler olabilir. Plüton’un da etkisiyle güvenilir bir gelir kaynağı sona erebilir ve sizi, yeni gelir kaynakları bulmanız için teşvik edebilir. Güneş’in Mars tarafından desteklenen Akrep burcuna geçmesiyle sanal öğret, koçluk ya da öğrenimle ilgili şeyler için hiçbir sınır olmayacak.

Başkalarının neyi isteyerek feda edebileceği şeyler hakkında ne biliyorsun?

18 Ekim-24 Ekim Astroloji Tahminleri: Her Şey Hazır yazısı ilk önce Ayşe Tolga İyi Yaşam üzerinde ortaya çıktı.

Bu içeriği paylaş