14 Haziran Yay Dolunayı ve Yeryüzüne Etkileri 2022
  • 14 Haziran 2022
  • 179

Yay dolunayı 14 Haziran saat 14:51’ de 23 derece Yay burcunda gerçekleşiyor. Dolunay enerjileri kapanış ve sonlanma enerjileridir. Bu enerjiler bizlere aydınlanma ve büyük farkındalıklar yaşatır. 14 Haziran’ da gerçekleşecek Yay dolunayı, Ay’ ın dünyaya daha yakın olması ve daha parlak görülebilecek olması sebebiyle enerji ve etkilerini bizlere daha fazla hissettirebilecektir.

Yay burcu teması olması sebebiyle yeni eğitimler, sertifikalar, yurtdışı seyahat konuları gündemde olacaktır. Merkür, Plüto ve Neptün kontakları da olması sebebiyle daha önceden adımlar attığımız ancak neticelendiremediğimiz tüm işlerimizde güzel sonuçlar alabileceğimiz, hayata geçirebileceğimiz gökyüzü etkileri bizleri dolunay vesilesiyle destekliyor. Planlarını yaptığımız işlerimizi toparlayıp, netleştirip nihai sonuca varabileceğimiz etkiler gökyüzünde mevcut. Bu dönemde Neptün kontağının kafamızı karıştırması, aklımızı bulandırması gibi gölge özelliklerde aktif ancak farkında olup dikkatli davranırsak olumsuz durumların oluşmasını engelleyebiliriz. Yay dolunayı haftası önemli bir karar almadan sezgilerimizi sorgulamak kendi çıkarlarımız açısından faydalı olacaktır. Bizlere negatif enerji veren, kafamızı karıştıran ve fikirlerimize saygı duymayan kimseleri de hayatımızdan çıkarmak için uygun zamanlar…

Etrafımızdaki herkesin fikirlerine, davranışlarına saygı göstererek yolumuza devam edebileceğimiz, akışta olabileceğimiz güzel gökyüzü enerjilerinin bizleri ödüllendirdiği bir hafta olmasını dilerim. Yıldızların güzel enerjileri sizlerle olsun.

 

Sevgiyle kalın.

Astro Veronika

 


Kaynak: https://www.aysetolga.com/14-haziran-yay-dolunayi-ve-yeryuzune-etkileri

Bu içeriği paylaş